Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

andrej86 napisal/-a:za tisto dilemo če bi dal havbo v črno al pa ne pa te samo photoshop reši :)
Vem da to delajo na forumih ampak me zanima če je to kakšen program,ali kako? S tem še nisem imel opravka..
Uporabniški avatar
vrbnjak

Tadej napisal/-a:Zakaj si ga pa pravzaprav dol dal? Homologacija al kaj drugega?
Homoligirano imam zadnji visoki spojler od fazera-ampak to je zdaj drugi in tega ne gre homoligirat in če me ustavijo kot so me že pogleda le zadnji visoki spojler in ni nobenih problemov :lol: Zakaj pa ga nimam gore trenutno pa sam nevem :roll:
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

vrbnjak napisal/-a:
andrej86 napisal/-a:za tisto dilemo če bi dal havbo v črno al pa ne pa te samo photoshop reši :)
Vem da to delajo na forumih ampak me zanima če je to kakšen program,ali kako? S tem še nisem imel opravka..
jaz sem zaj nekaj probaval na photoshopu prerihtat havbo v črno pa je zgledlo ko da bi biku dal orglice igrat :D mislm da jero13 to obvlada naj ti on naredi bo ziher boljše
vrbnjak napisal/-a:
Tadej napisal/-a:Zakaj si ga pa pravzaprav dol dal? Homologacija al kaj drugega?
Homoligirano imam zadnji visoki spojler od fazera-ampak to je zdaj drugi in tega ne gre homoligirat in če me ustavijo kot so me že pogleda le zadnji visoki spojler in ni nobenih problemov :lol: Zakaj pa ga nimam gore trenutno pa sam nevem :roll:
se ga sploh da homologirat ? policaji se ful pikajo v to. vsaj pr nas
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

No vrbnjak sam zate, k si bil tok dobr pa nm zrihtu legendarno panoramsko :D

Slika

Ni glih idealno narjen sam se pa vid bistvo.

Drugač pa če bi se rad nauču mal fotošopat maš pa tuki ene par dobrih nasvetov kako pa kaj :)

http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

Na levi strani pod car tutorials
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
Figo
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a Figo »

Meni bi bil ta avto super, ce bi spremenil prednji odbijac...vsaj spodnjo polovico le-tega.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Figo napisal/-a:Meni bi bil ta avto super, ce bi spremenil prednji odbijac...vsaj spodnjo polovico le-tega.
podpis
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
vrbnjak

jero_13 napisal/-a:No vrbnjak sam zate, k si bil tok dobr pa nm zrihtu legendarno panoramsko :D

Slika

Ni glih idealno narjen sam se pa vid bistvo.

Drugač pa če bi se rad nauču mal fotošopat maš pa tuki ene par dobrih nasvetov kako pa kaj :)

http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

Na levi strani pod car tutorials
Oh!!! Hvala ti ;D Sej letos bo spet panoramska ki bo še bolj nora ;D res hudo bolj...Hvala da si naredil, ampak nevem... Meni je avto zdaj od zunaj super in ga nočem narediti kičastega :roll: Ampak hvala ti vseeno,res hvala... Zunanjost še porihtam kot treba in potem grem na notrqajnost...
Uporabniški avatar
vrbnjak

andrej86 napisal/-a:
vrbnjak napisal/-a:
jaz sem zaj nekaj probaval na photoshopu prerihtat havbo v črno pa je zgledlo ko da bi biku dal orglice igrat :D mislm da jero13 to obvlada naj ti on naredi bo ziher boljše
vrbnjak napisal/-a:
se ga sploh da homologirat ? policaji se ful pikajo v to. vsaj pr nas
Verjamem kak so vaši policisti ;D Homoligirat pa se ga niti ne da v sloveniji... mislim meni piše v homoligaciji zadnji vosiko-tak da skoraj nebi smelo biti problemov...
Uporabniški avatar
vrbnjak

Figo napisal/-a:Meni bi bil ta avto super, ce bi spremenil prednji odbijac...vsaj spodnjo polovico le-tega.
Meni pa je glih to super :P Hvala bogu da ima vsak svoj okus...
Uporabniški avatar
vrbnjak

Lep pozdrav!!

Imam spet eno zamisle ki bi jo rad uresničil in bi vas prosil za pomoč.

Feltne od avta bi rad dal peskat črno kot je ta audi ki mislim da ga je že masrikdo videl..

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=2772

Prosil bi vas za pomoč če se da to kje zrihtat in kakšna je cena itd..
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Feltn (in tud vseh ostalih stvari) ne moreš dat peskat na črno :lol: Lahko pa daš peskat (in dobiš naravno barvo materjala) in daš pol barvat (prašno ali klasično) na črno. Potem pa spoliraš še rob da dobiš crom-look in to je to :wink:

Recimo Croma_man si je naredil napravo za polirat, lahko njega vprašaš koliko računa. Drugače pa peskanje in barvanje je pa različno, če maš kakšne veze in poznaš koga ki to dela, mislim da bi lahko pod 100€ pršu skoz s peskanjem in barvanjem :wink:

edin problem je pomoje ta, da ti nimaš glih kakšnega roba na feltnah, maš krake do roba, tko da ne vem kaj bi lahko polirou :roll: Če bi mel bolj izrazite robove krakov, bi lahko samo vmes med kraki, ti maš pa vse skp precej na okroglo :?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
vrbnjak

kmetek napisal/-a:Feltn (in tud vseh ostalih stvari) ne moreš dat peskat na črno :lol: Lahko pa daš peskat (in dobiš naravno barvo materjala) in daš pol barvat (prašno ali klasično) na črno. Potem pa spoliraš še rob da dobiš crom-look in to je to :wink:

Recimo Croma_man si je naredil napravo za polirat, lahko njega vprašaš koliko računa. Drugače pa peskanje in barvanje je pa različno, če maš kakšne veze in poznaš koga ki to dela, mislim da bi lahko pod 100€ pršu skoz s peskanjem in barvanjem :wink:

edin problem je pomoje ta, da ti nimaš glih kakšnega roba na feltnah, maš krake do roba, tko da ne vem kaj bi lahko polirou :roll: Če bi mel bolj izrazite robove krakov, bi lahko samo vmes med kraki, ti maš pa vse skp precej na okroglo :?
AHA!! Hvala za informacije... Pa to more it tak kot si jaz predstavlam :lol: drugače pa bom ga vprašal..
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Verjetno imaš neki tazga v mislih:

Slika

To na tvojih feltnah ne gre ker imaš krake do roba. Edino če samo med kraki, ampak nimaš nobenega roba ki bi določal mejo med kraki :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Borut Kermc

Odgovor Napisal/-a Borut Kermc »

mene pa zanima kaksna je bla zadna cena pol tega avtomobila? Ker sm se tut ist ful zanimal za avto sam mi je pol ta posnetek cist spremenu mnenje..http://www.youtube.com/watch?v=3xnKDGn3Hk0
Uporabniški avatar
ToomY
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a ToomY »

LooooooooL :lol:
Zaklenjeno