MEGANE RS III

Novice iz sveta Renault
Odgovori
timy
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a timy »

clio open napisal/-a:In kake ma veze zdj en klinčev LED paket? :a2_Spidojc_dontgetit To, da so pa slovenski paketi opreme vsaj dve stopnici pod evropskimi pa že neki časa ni skrivnost; sej, kaj se pa pr ns kupuje? Sam da ma motor pa 4 kolesa... Drgač sm si ga (RS-a) ogledu v realu in bi ga meu prec, mi je vseen za ledice in podobno šminko - CUP paket pa gremo :D

PS: če nameravaš naročit RS-a s cup pakotom in LED lučmi, naj ti v AH naročijo nemškega, samo se pripravi tudi na nemško ceno...
No KONČNO nekdo ki razume poanto RS-a! :smt009

Lp,timy
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Timy... veš kako je to... folk hoče RS ampak ledice bi pa mogu met, ker jih ma sosed na AUDIju :lol:

RS kupit za šminko je greh :? pa ledice ne pomagajo zavijat :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

No sej LED niso edina stvar ki so "odveč" pri takem športnem avtu.

Npr (kopirano iz avto.net).:
- nadzor zračnega tlaka v pnevmatikah
- senzor za dež
- avtomatska klimatska naprava
- klimatska naprava - 2 conska
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- el. zložljiva zunanja ogledala
- predpriprava za mobilni telefon
- avtotelefon
- pripomoček za parkiranje PDC/Parktronic

Kaj od tega rabiš v športnem avtu? Samo preseravanje, guma preveriš ko greš tankat, brisalce vklopiš ko vidiš da pada dež, klimo si sam nastaviš, ogladala nastaviš samo prvič, če jih rabiš zapret jih ročno, če ne znaš parkirat pejd v avtošolo,...

ŠPORTNI avto (Megane v tem primeru) bi mogu bit križanec med RS in RS R26.R, samo tista nujna oprema, vso navlako lahko pozabiš, ker je manjša teža (posledično lahko švohejš mašina, manjša poraba,...), manj el. stvari ki lahko crknejo in nižja cena ter strošek vzdrževanja.

Kaj ni to fajn? Namest da daš 100€ za en senzor ki ti crkne, lahko 500km uživaš na polno :D
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Ma to je kul, lahko nucaš avto tudi za usak dan a.
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Fantje tole je športni avto ne pa dirkalnik.
Kaj vse bi vi vn zmetal.Sej razumem nekaterim je to odvečna navlaka,če pa tega nebi blo bi pa spet jokal kaj vse imajo pri konkurenci Renault pa še avtomatske klime nima. :roll:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Tist ki ve kaj bi rad in kaj je kupu nč ne jamra :P

Igla, kaj od zgoraj naštetega pa je za vsak dan, brez česar ne moreš?

Če hočeš pa športno limuzino s konfortom in tisoč gumbi, pa kupiš Laguna GT. No kakor kdo..., eni smo zgleda za cajtom že :lol:
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

clio open napisal/-a:PS: če nameravaš naročit RS-a s cup pakotom in LED lučmi, naj ti v AH naročijo nemškega, samo se pripravi tudi na nemško ceno...
Nekaj v tem stilu sem pričakoval odgovor na moje vprašanje, pa sem dobu kaj!?

Drgač se pa strinjam z nightmare. Če so vam neke LED luči navlaka (oz. šminkeraj), potem vržte vn še (avtomatsko) klimo, k itak sam moč odžira motorju, potem avtoradio, k itak samo mašino v visokih obratih poslušate, namontirite najmanjše feltne in gume, ki gredo gor, potem vn vržte še zadnjo klop, k zadi itak nbenga ne vozte, pa vse tapete, k so bolj kot ne zrd lepšga gor....
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Ni to brez česa ne moreš, ampak kako je vožnja za vsaki dan udobna in uporabna. Poleti potep na morje brez klime? Brez radjota? Zakaj bi pa moru bit Megane III RS totalno razpizdjena track verzija avta? Sej imamo že R26.R .
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

ja pa ni 2x za rečt da ne bo še utra track verzije tanovga RS-a ala R26R
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Pardon, sem se narobe izrazu, avt. klima je đabe za tak avto, navadna pa nej bo not :wink: Sam zdej so vrteči knofi iz mode, morjo bit tipke.

Iceman, če nisi opazil govorim o DODATNI opremi! Torej 5 sedežev, tapete, šipe, gume in padala so tuki vključena :P

Vsak si pod svoje predstavlja kaj je športni avto. Zame je to avto ki ga maš za vsak dan in ima od opreme res sam tisto kar nujno rabiš, za ostalo maš pa eno limuzino z vso opremo. Kaj ti bo masaža sedeža če maš trdo podvozje :lol:
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

kmetek napisal/-a:Zame je to avto ki ga maš za vsak dan in ima od opreme res sam tisto kar nujno rabiš, za ostalo maš pa eno limuzino z vso opremo.
Pol boš pa samo za avte delal? :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator

Jest ne, ker je ne rabim :P
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

jaz bi rekel da mora biti v rs-u vse not, pa še kakšna stvar ki je navaden megane nima
če že kupiš najboljšega avtota iz serije naj bo res najboljši, ne pa da dobiš par konjev in trde fedre, za vse ostalo pa doplačat, še pri vw niso tako škrti
če nimaš denarja pa ne kupiš rs-a :roll:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Zeus
Kraj: Bled

Odgovor Napisal/-a Zeus »

Me je mučlo čist preveč in sem se obrnu direkt na Renault.

Zastavil sem jim nekaj vprašanj in odgovor je sledeč (brez osebnih podatkov po forumu seveda):
Spoštovani gospod (moj priimek),

zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

Dnevne luči LED in zadnji senzorji za pomoč pri parkiranju za vozilo Renault Megane RS je v Sloveniji na voljo kot serijska oprema. Sprednjih senzorjev za pomoč pri parkiranju kot tudi rumene barve Sirius (J37) v Sloveniji ni na voljo.

Lep pozdrav,

Renault Nissan Slovenija, d.o.o.
(ime priimek zaposlenega)

P.S. Se pa strinjam s Shusem
Zeus
timy
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a timy »

Zeus napisal/-a:Me je mučlo čist preveč in sem se obrnu direkt na Renault.

Zastavil sem jim nekaj vprašanj in odgovor je sledeč (brez osebnih podatkov po forumu seveda):
Spoštovani gospod (moj priimek),

zahvaljujemo se vam za vaše sporočilo.

Dnevne luči LED in zadnji senzorji za pomoč pri parkiranju za vozilo Renault Megane RS je v Sloveniji na voljo kot serijska oprema. Sprednjih senzorjev za pomoč pri parkiranju kot tudi rumene barve Sirius (J37) v Sloveniji ni na voljo.

Lep pozdrav,

Renault Nissan Slovenija, d.o.o.
(ime priimek zaposlenega)

P.S. Se pa strinjam s Shusem

In kot kaže se bova spet midva "zapletla", ker predvidevam da je ta post letel name( če se motim se opravičujem).

To bo moj zadnji post na tem forumu ker mi je počasi že smešno kakšne vprašanja,odgovore,komentarje itd. dajejo nekateri... :roll: -saj se mi zdi da se bodo nekateri za katere to mislim prepoznali.

Tebi Zeus in vsem ostalim kateri so tako skeptični glede mojih izjav(predvsem teh o Meganu RS(drugih že bolj težko ker se tako ali tako nisem oglasil na forumu že več kot leto)) NAROČITE si Megana RS z CUP podvozjem in LED lučmi pa ko ga dobite mi oz. nam pokažite to kombinacijo in DOKAŽITE svoj prav ker ga jaz očitno nimam.

Tisti ki me na tem forumu poznajo vedo od kod dobim podatke in da ne navajam podatkov po "starem" sistemu "Rekla,kazala" .

Vsem skupaj en lep pozdrav!

P.s.:Če me pa kdo potrebuje me pa lahko dobi na ZS.
:wink:

Lp;timy
Odgovori