clio 1.8 16v ojnični, ter glavni ležaji

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

robi1000 napisal/-a:Ojnični so ene 25€, glavni tudi tam nekje. Skupaj okoli 50€.
mater so poceni,zato pa pol ribajo motorji? si ziher da so ti pravi ? pr nas je en bukseljn v 16vja dajal ojnične in batne od clio 1.9 d pa mu ni lih dolgo šlo.
to pišem zato ker so bli od 1.9 dizla za tak denar od 16vja pa okrog 65 al 70€.
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

urosr napisal/-a:
schik napisal/-a:
dolenc napisal/-a:Kako pa veš kdaj je treba ojnične ležaje menjat??
Ko ti začne olje pit bolj kot je normalno pri tej mašini.
ubistvu začne prijetno ropotat, in če jih takrat ne menjaš, ter zraven zbrusiš glavno gred, kr kmal pogleda kaka ojnica čez blok, takrat veš da je res jih fajn menjat :lol:
ma kaj govoriš urosr :!: :?: meni še kr ropotajo in tolčejo na veliko pa noče nobena ojnica skoz blok pogledat, dqa bi jih zamenjal :lol: :oops:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

urosr je supr razložu, sicer da se s fuč ležaji vozt "zasilno" s tem da vozš na čim nižjih obratih... Ampak prej al slej ustavi avto in servis čaka :wink:
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

schik napisal/-a:
dolenc napisal/-a:Kako pa veš kdaj je treba ojnične ležaje menjat??
Ko ti začne olje pit bolj kot je normalno pri tej mašini.
bravo, res si super povedu :a2_aplavz :smt043 nekateri pa res znate razložit :a2_hysterical
znaš tud razložit zakaj crknejo?
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

5 GTT napisal/-a:
urosr napisal/-a:
schik napisal/-a: Ko ti začne olje pit bolj kot je normalno pri tej mašini.
ubistvu začne prijetno ropotat, in če jih takrat ne menjaš, ter zraven zbrusiš glavno gred, kr kmal pogleda kaka ojnica čez blok, takrat veš da je res jih fajn menjat :lol:
ma kaj govoriš urosr :!: :?: meni še kr ropotajo in tolčejo na veliko pa noče nobena ojnica skoz blok pogledat, dqa bi jih zamenjal :lol: :oops:
ma dej dej, teb aufspuh tolče, pol pa misliš da maš ležaje hin :smt004 :smt035 :smt008
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

urosr napisal/-a:
5 GTT napisal/-a:
urosr napisal/-a: ubistvu začne prijetno ropotat, in če jih takrat ne menjaš, ter zraven zbrusiš glavno gred, kr kmal pogleda kaka ojnica čez blok, takrat veš da je res jih fajn menjat :lol:
ma dej dej, teb aufspuh tolče, pol pa misliš da maš ležaje hin :smt004 :smt035 :smt008
pol pa dobro...., bom sam auspuh zamenjal :P
Deli R5/GT turbo- 041687548
Uporabniški avatar
lisko

Odgovor Napisal/-a lisko »

andrej86 napisal/-a:
robi1000 napisal/-a:Ojnični so ene 25€, glavni tudi tam nekje. Skupaj okoli 50€.
mater so poceni,zato pa pol ribajo motorji? si ziher da so ti pravi ? pr nas je en bukseljn v 16vja dajal ojnične in batne od clio 1.9 d pa mu ni lih dolgo šlo.
to pišem zato ker so bli od 1.9 dizla za tak denar od 16vja pa okrog 65 al 70€.
Pa verjetno se jih da dobit še cenej če se le znajdeš....Sam sem prišu iz cene 600 evrov na 140 evrov za komplet ležajev in obročkov ( Enkrat cena z original servisa drugič pa cena z avto trgovine) deli so enaki le da nimajo gor štempla proizvajalca motorja....drugač pa prva vgradnja.
Uporabniški avatar
blay005
Kraj: Bela krajina

Odgovor Napisal/-a blay005 »

menjal jih bom zato, ker menjam že vse drugo(preventivno-generalna)
ležaji pa pašejo na sedišča so pravi ampak nimajo teh jezičkov
sem jih včeraj že vrnil na renault servis kjer sem jih kupil(bili so v original škatlah s kataloškimi da ne bo kdo mislil da niso pravi)-jutri bom videl kaj je na stvari.
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

lej spraušuješ o ležajih, folk ti pove da nimaš pravih ležajev ker ni jezičkov, ampak ti še kr vstrašajš da so prave, zakaj si pol sploh odprl temo? koker stvoj mislil hočejo, prave maš, dej jih noter sam se boš čet neki časa bo glavi tolko, ko si boš delu š večji pa še 1x strošek.
mogu sem povedat 8)
Uporabniški avatar
blay005
Kraj: Bela krajina

Odgovor Napisal/-a blay005 »

jaz jih ne bom metal not dokler ne dobim drugih, samo zanimalo me je če imajo originalni te jezičke, ker to je verjetno prišlo do napake ali so pa kaj zamešali da ti nimajo jezičkov- bomo vidli kaj bojo rekli
Odgovori