@figo: dokupiš kaj? Če sem js prov zastopu timyjev post na 19. strani, naj bi se lahko odloču bodisi za Cup, bodisi za Premium. Ker pa naj bi samo Premium paket vseboval LED luči, in ker se ta dva paketa med seboj izključujeta, nikakor ne moreš imet Cup z LED lučmi. Vsaj tako sem jaz razumu timyjev post. Če sem te pa narobe razumel, timy, se ti pa opravičujem, moj namen pa ni prerekanje ali pregovarjanje, ampak informacije.
Zeus napisal/-a:@timy: ja lej ne vem, ti si rekel da so LED luči v paketu Premium, ki pa ni združljiv s paketom Cup. Dons sm biu slučajno v Ljubljani in sem vidu točn tega Megana parkiranga nasproti parkirišča pri Maxiju. Sedaj mi pa razloži, ker sem že orenk firbčen, kako ima lahko potem ta RS LED luči (to, da jih ima, se vidi tudi s slike) in je obenem tudi Cup (kar dokazujejo rdeče Brembotove čeljusti). Sej lahko da se motim ali pa da ne razumem TOČNO kaj si hotel s tistim postom povedati, ampak ne zdi se mi logično, da bi bil človek zaradi Cup podvozja prikrajšan za LED luči.
Megane z CUP podvozjem in LED lučmi je oz sta (dva v Sloveniji) in sta od Renault Slovenija z razlogom promocije.
Nov tak avto da ga naroči fizična oseba v Sloveniji ga ni možno naročit.
Vzameš lahko paket Premium + doplačaš LED luči in imaš, vendar NEMOREŠ pa zraven še dokupiti CUP paket.-Dovolj razumljivo?!?
Zeus napisal/-a:@figo: dokupiš kaj? Če sem js prov zastopu timyjev post na 19. strani, naj bi se lahko odloču bodisi za Cup, bodisi za Premium. Ker pa naj bi samo Premium paket vseboval LED luči, in ker se ta dva paketa med seboj izključujeta, nikakor ne moreš imet Cup z LED lučmi. Vsaj tako sem jaz razumu timyjev post. Če sem te pa narobe razumel, timy, se ti pa opravičujem, moj namen pa ni prerekanje ali pregovarjanje, ampak informacije.
Kupis CUP in dokupis posebej ledice....! Dobis v paketu, zmontiras in je to to.
Hvala. Nikoli me ni zanimalo, da bi imel skupaj cup in premium (to vem da ne gre), ampak le cup in led. Pa brez zamere, ampak enostavno če eden govori nekaj, drugi pa ravno nasprotno, se človek zmede. case closed...
Zeus napisal/-a:Hvala. Nikoli me ni zanimalo, da bi imel skupaj cup in premium (to vem da ne gre), ampak le cup in led. Pa brez zamere, ampak enostavno če eden govori nekaj, drugi pa ravno nasprotno, se človek zmede. case closed...
Da neboš mislil da samo pametujem ampak sem pred parimi dnevi kolegu dobavil novega Megana z vso možno opremo in je LED luči naročil posebaj kar pa znese cca 970Eur(2 lučki,2 računalnika in inštalacija).
WOAH, to je pa FUL drago... v Nemčiji stanejo 250€ (sodeč po konfiguratorju...) tole ma Renault Slovenija prste vmes, nevem zakaj jih ne ponudi kot običajno dodatno opremo... =/
a tud avtohiša zase ne more narediti take kombinacije (cup + xenon z led)?
drgač pa k govoriš za tega megana s full opcijo - to gre za navadnga megana (berline, coupe) al za RS-a? Če je navadn, kako to zgleda potem sploh na navadnem odbijaču?
IcEm4n napisal/-a:a tud avtohiša zase ne more narediti take kombinacije (cup + xenon z led)?
drgač pa k govoriš za tega megana s full opcijo - to gre za navadnga megana (berline, coupe) al za RS-a? Če je navadn, kako to zgleda potem sploh na navadnem odbijaču?
Kaksne mate In kwa bo avtohisa sama nardila? naroci pac avto...Ce se bo ena avtohisa nekej spomnla, bojo sli v tovarni posebej delat....da Paketi so, izberi. Dodatno se pa vse da narocit....kot pri vseh avtih.
Grejo pa na RS-a.
Ali so potem taki glupi paketi (da ne moreč led+cup) samo za Slovenski trg, v Nemčiji je tudi opcija za park senzorje spredaj, pri nas pa ni te opcije?
In zakaj so paketi opreme različni za določene države
IcEm4n napisal/-a:Po tvojem mnenju sodeč so očitno šli v tovarni ekstra delat tista 2 megana RS, ki jih ima Renault Slovenija.
Ja tovarna je naredila ta dva samo za Slovenijo!-HALO daj malo premisli predno podaš take izjave...
A si mogoče pomislil da obstaja več različic opreme za tuje trge??-Kar se tega tiče je pa zato ker je npr. v eni Nemčiji VEČJA kupna moč in VEČJI trg.