Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
bom kar pustil notranjost stock
ne lubi se mi več da bi še plastike barval,pa bolj bo avto kot igračka iz kinder jajčke
edino kar bom naredil je da bom original blago v tapetah zamenjal ker je že malo načeto-oz. se obloge lepijo stran. pa 16v števci pridejo.
notranji štrom bom pa zamenjal,danes sem že armaturko dol vzel pa večino štroma,jutri pa pride en štromar da to sestavi nazaj,vse mase porihta itd. jaz pa bom samo armaturko nazaj namestil
gor sem še nametal tesnila pri šipah in vratih-in jih prej tudi opral ker so bila prašna. do konc tedna bom ga pa sestavil do konca.
vse bom lepo "abdekal" da nebom kaj pokrampal po nepotrebnem.
lepo na izi
notranji štrom bom pa zamenjal,danes sem že armaturko dol vzel pa večino štroma,jutri pa pride en štromar da to sestavi nazaj,vse mase porihta itd. jaz pa bom samo armaturko nazaj namestil
gor sem še nametal tesnila pri šipah in vratih-in jih prej tudi opral ker so bila prašna. do konc tedna bom ga pa sestavil do konca.
vse bom lepo "abdekal" da nebom kaj pokrampal po nepotrebnem.
lepo na izi
pa jaz vsak šrauf do polovice odtegnem,on jih do konca pa jaz jih do polovice zategnem pa pol še on pa je to towily napisal/-a:ja pol pa nej kr mloncar šraufa, do polovice poti pridita to je nekje bistrica pa data avte na klocne pa nej mloncar začne šraufat, sej je čist ejnfohandrej86 napisal/-a:če bo on zamenjal naj kar,jaz ne mislim šraufat tegakmetek napisal/-a:Zamenjaj z mloncar-jem, pa bosta oba zadovolna
pa take fore