Twingo II RS 1.6 16V, l.08 - kinder jajcek - NAPRODAJ
Clio dci odpade, ker je s 3 vrati na voljo samo dci85, pa še ta je za dobrih 1500€ EUR dražji kot TCE100. Pri TCEju naj bi bila povprečna poraba 5,8L na 100km, oziroma slaba 2L manj na 100km kot pri Twingotu.
Pa še cena novega clia ni tako pretirana, TCEja z veliko opreme (steklena streha, ESP, radio z USB in bluetooth, 16" ALU, temne šipe, žarometi za ovinek, električno pomična ogledala, avtomatska klima, senzor za dež, itd...) je okoli 12k €.
Povprečna poraba pri twingotu se pa giblje okoli 8L/100km.
Pa še cena novega clia ni tako pretirana, TCEja z veliko opreme (steklena streha, ESP, radio z USB in bluetooth, 16" ALU, temne šipe, žarometi za ovinek, električno pomična ogledala, avtomatska klima, senzor za dež, itd...) je okoli 12k €.
Zadnjič spremenil Stupo, dne 22 Jan 2011, 05:34, skupaj popravljeno 2 krat.
Za Twingota ni skoraj nič zanimanja (samo menjave), tako da zaenkrat kar ustaja v moji lasti.
Dobil sem tudi 16mm distančnike za zadaj, katere bom zmontiral spomladi, z letnim kompletom gum.
Prejšni teden je bil narejen servis na 40.000km, zaenkrat avto laufa brez kakršnihkoli okvar.
Pa še ena zimska slikca, danes iz Pokljuke

Dobil sem tudi 16mm distančnike za zadaj, katere bom zmontiral spomladi, z letnim kompletom gum.
Prejšni teden je bil narejen servis na 40.000km, zaenkrat avto laufa brez kakršnihkoli okvar.
Pa še ena zimska slikca, danes iz Pokljuke

- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
5,8L na 100km še nisem videl na mojemu klinčkuStupo napisal/-a:Clio dci odpade, ker je s 3 vrati na voljo samo dci85, pa še ta je za dobrih 1500€ EUR dražji kot TCE100. Pri TCEju naj bi bila povprečna poraba 5,8L na 100km, oziroma slaba 2L manj na 100km kot pri Twingotu.
Pa še cena novega clia ni tako pretirana, TCEja z veliko opreme (steklena streha, ESP, radio z USB in bluetooth, 16" ALU, temne šipe, žarometi za ovinek, električno pomična ogledala, avtomatska klima, senzor za dež, itd...) je okoli 12k €.![]()
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Pocket_Rocket napisal/-a:5,8L na 100km še nisem videl na mojemu klinčkuMoj ima povprečje 6,9-7,2; po mestu tudi čez 8
To je tovarniška specifikacija porabe (a je res tako težko dojet trženjsko logiko, da proizvajalec reklamira najnižjo možno porabo???) oz. min. kar je več ali manj možno peljat mešano. To, da ti oz. katerikoli drug posameznik tega ni spodoben dosegat sploh ni relevantno.killah bee napisal/-a:Kmalu boste hotl, da ne porabi čist nič bencina![]()
p.s. se opravičujem avtorju teme, ampak se nisem uspel zadržat off-u.
We are forced to act as if we are free...
- Pocket_Rocket
- Kraj: GO-LJ
Stupo če se ti gre za porabo pomoje bolš da vzameš dCi-ja kot pa TCe. Ker realno gledano majo dCi-ji porabo okrog 5l/100km, TCe-ji pa 1-2l/100km več. Sicer odvisno od posameznika, ampak če pogledaš neko povprečje recimo na poraba.si je tko nekak
Pa še navora ma več, ker ma večjo prostornino 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Kakšne ogromne razlike res nebi bilo, bi se pa po vsej verjetnosti kar poznalo za en tank na meseckmetek napisal/-a:Stupo èe se ti gre za porabo pomoje bolš da vzameš dCi-ja kot pa TCe. Ker realno gledano majo dCi-ji porabo okrog 5l/100km, TCe-ji pa 1-2l/100km veè. Sicer odvisno od posameznika, ampak èe pogledaš neko povpreèje recimo na poraba.si je tko nekakPa še navora ma veè, ker ma veèjo prostornino
Po novem so na avtu 12mm distančniki, pa sprednje zavorne ploščice so bile zamenjane. Ate so nadomestile Textarjeve, katere noro grabijo ko se ogrejejo
Zadnjič spremenil Stupo, dne 22 Jan 2011, 05:36, skupaj popravljeno 1 krat.