Clio I 1.8 16v, l.'95 (prodam ter prosim za zaklep str.15)
ubistvu tud delam na tem, da imam čez zimo original odbijačenightmare napisal/-a:Zdej me pa nek zanima pa da ne bo spet kdo planu v jok.
Skos si da ne rečm kurcou originalne ventilarje zakaj zdej vse to?
Zakaj v original stanje sej takih je že po tvojih besedah ogromno in stil z katerim je biu predelan tvoj ti je biu tako všeč a zdej pa ne več?
Sej ne rečm si na pravi poti sam si mal pojedu besede katere si spravu vn ob nakupu tega avta.
ka pa bučka vam je všeč?
p.s. evo odbijači prvo najdenu iz lagra nato pa pripeljani k kolegu.

Zadnjič spremenil wily, dne 22 Jan 2010, 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Bučka je lepa. Če maš kej graverskih spretnosti bi mogoče lahko čisto nalahno notri vgraviral shift pattern in številkice tako kot je blo v originau. Ne pregoloboko, samo toliko da bi malo zmatiralo lak na površini, če veš kaj mislim. Če bi ti to bilo všeč seveda.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Wily. No spet ni tako hudo.. Ko sem se pelal je svetlo čist okej za moje pojme. Malček že prekrije sam ni tak strašno.wily napisal/-a:ja spredna havbo sem danes začel delati, tk da bo mogoče juter al pa danes celo že v šprickitu, kurba je dolgočasno matirat spredno havbo pa tiste eke pa nevem ka še, odbijače še juter pelem k kolegu da zrihtama, sprednega treba malce pošvasat, ampak bo. zdej me zanima edino ki bi lahko dobil oranžne meglenke ali pa čist nove bele za ugoden denar seveda
Me pa veseli, da si se odločil za original
Megane C.C. / 2.0 16V T. - Privilege luxe / Karman
mislim, da bo srebrn brez črt. un ko mi barvo meša, ne more trofit prave cifre in nočem met kak flekast avto, tako da bi po en strani prosil Spidojca, ti veš ki je bil avto štrihan in bi te prosil, če bi šou do ličarja pa ga vprašal če mogoče še ima kak deci barve zadnega dela, ponavad majo ličarji da na kupe in šparajo, zato bi pa upal, če bi un še mel kej takega. lpo prosim spidojc pejt ga sej vprašat, če bi slučajn mel deci ali pa številko.jero_13 napisal/-a:tole bo pa res lepo izpadlo z original odbijači, za 18'' nisem ziher ker so mal vlke, ampak okkaj na odbijaču boš isto dal une črte delat k maš čez havbo al boš oboje špricnu v srebrno brez črt?
če pa dobil prave cifre, seveda da pridejo te črte nazaj.
pa daj vse kar je srebrno na novo pihni pa bo,kila barve s 40% rabata je okrog 83 do 85 €wily napisal/-a:mislim, da bo srebrn brez črt. un ko mi barvo meša, ne more trofit prave cifre in nočem met kak flekast avto, tako da bi po en strani prosil Spidojca, ti veš ki je bil avto štrihan in bi te prosil, če bi šou do ličarja pa ga vprašal če mogoče še ima kak deci barve zadnega dela, ponavad majo ličarji da na kupe in šparajo, zato bi pa upal, če bi un še mel kej takega. lpo prosim spidojc pejt ga sej vprašat, če bi slučajn mel deci ali pa številko.
če pa dobil prave cifre, seveda da pridejo te črte nazaj.