Clio I 1.8 RSi l.'96 - Andrej86 (presenečenje :)
za tak denar more bit. sma že včeraj laufala z majstrom okrog celega avtaGodward napisal/-a:na slikah zgleda perfect
semblay005 napisal/-a:si kaj razmišljal o strešnem spojlerju od 16v-ja
odkrito povedano trenutno res ni več denarjaRobMayth napisal/-a:bodi ded pa nabavi felne od ventilara
drugače pa imam trenutno eno cenejšo varianto v glavi,ki jo lahko sam izvedem-sčistit vso to nesnago s feln dol,jih pobarvat v še temnejšo grafitno barvo,če pa pomislim da je avto pol pol- črn rdeč, te felne nebi bile slabe v črni barvi-mogoče tut nebi bil slab red lip. če ostanejo te felne in jih bom barval bom moral dat obvezno zadaj distančnike spredaj in zadaj da kolesa ven porinem. ne vem še kako in kaj bom premislil
hvalajero_13 napisal/-a:čeprou sm biu skeptik kar se two tone-a tiče, ampak morm rečt da tole pa hudo izpadeKapo dol
glede na to da bo cel prtljažnik v akustiki in mogoče še brez zadnjih sedežev in bo dno v iverici al mediapanu,še ravno ne dvomim da bo previsok. pustil se bom presenetitiwily napisal/-a:a vidiš zdej andrej kolk še mora it tvoj clio zadaj nižji!drgač pa pohvalno za projekt, res vsaka čast. kr tek naprej, pa čim ceč slikic, dej raj iz vsakega kota kako
zdaj še me le ta pravo čaka
- avto sestavit, "lufte" nastavit, pol morem armaturko vzet dol,ker bom dal komplet notranjo elektriko od 16ventilarja da bojo vsi števci delali kot treba da nebom nekaj lotal in pocal skupaj.
-plastike,armaturko in tapete bi rad pobarval v mat črno,dele kjer je blago v barvo avta.
-v notranjosti bi rad naredil osvetlitev z belimi led diodami ( in ne bo jih 30 kil ampak kvečjemu 20 komadov
-pogruntat kaj naredit s prostorom kjer so zadnji sedeži in tapete,pustit orginal in da bo avto uporaben,al naredit show avto-kar se mi zdi nesmiselno ker ne mislim tekmovat nikjer ker ga mam za svojo dušo.
-gledat da nebom preveč fu..... ricer izpadel
-auspuf porinit nekaj cm noter
-uredit homologacijo za kompletn avto in kot zadnje uživat na weinberg touru ki ga z muko čakam vsako leto
tak zaj pa grem spat,pivo je že spustilo od laufanja po ribičiji v mb ,popoldne pa malo šraufat
če mi samo bas zasede 3/4 prtljažnikaDeniss napisal/-a:Pusti zadne sedeže not pa u prtljažnik nameč akustikoandrej86 napisal/-a:-pogruntat kaj naredit s prostorom kjer so zadnji sedeži in tapete,pustit orginal in da bo avto uporaben,al naredit show avto-kar se mi zdi nesmiselno ker ne mislim tekmovat nikjer ker ga mam za svojo dušo.