ta prva slika od jera, to pride nazaj na avto, tiste dve črti umes, ko še čaka čist nov odbijač za clia, slike kmalu.
nosilce še moramo narest pa bo, pa še štrihat moram dat spredi črte, jero in oorosh hvala za vaš trud.
evo padla odločitev, spredna havba se bo predelala, ker men že tud počas gre na jetre ne vidljivost na cesto se bo spredna havba rezala in se bo badlook pomanšal, da bo spet normlen, ne pa kot nek slepec se vozim
aja pa še pozabil omenit, da se bo verjetno dalo nazaj spreden pa zaden odbijač original, ampak barva ostane za 1x, pa komplet 18coll felge pridejo mogoče gor, če mi sevede rata zbrat keš, pa da to upasamo noter, gume bojo pa 215 35al30.
evo pa še prestavna bučka iz karbona
Zadnjič spremenil wily, dne 22 Jan 2010, 17:03, skupaj popravljeno 2 krat.
To mi deli... še odbijače zamenjaj ja v originalne pa pri sprednjem, daj črte tako kot je v photoshopu potem pa še angeleyes pa bo avto res lep za pogledat
ja spredna havbo sem danes začel delati, tk da bo mogoče juter al pa danes celo že v šprickitu, kurba je dolgočasno matirat spredno havbo pa tiste eke pa nevem ka še, odbijače še juter pelem k kolegu da zrihtama, sprednega treba malce pošvasat, ampak bo. zdej me zanima edino ki bi lahko dobil oranžne meglenke ali pa čist nove bele za ugoden denar seveda
Zdej me pa nek zanima pa da ne bo spet kdo planu v jok.
Skos si da ne rečm kurcou originalne ventilarje zakaj zdej vse to?
Zakaj v original stanje sej takih je že po tvojih besedah ogromno in stil z katerim je biu predelan tvoj ti je biu tako všeč a zdej pa ne več?
Sej ne rečm si na pravi poti sam si mal pojedu besede katere si spravu vn ob nakupu tega avta.