Megane II 1.5 dci 80 KM -> 100 KM
-
DognerDJ
Megane II 1.5 dci 80 KM -> 100 KM
Sem slisal , da so v prodaji Megani 1.5 dci z 100 KM. Zanima me , v cem je razlika ( pri masini ) v primerjavi z 80 KM razlicico. Je razlika samo v nastavitvah ( software ) ali so tudi kaksne (vecje) mehanske predelave ?
Zanima me tudi ce se zelo pozna razlika 20 KM ?
Zanima me tudi ce se zelo pozna razlika 20 KM ?
Jaz sem dal mojga megana I 1,9dti cipat. Receno je bilo da bo iz 98KM prislo ven okol 128KM. Moram rect da sem biu prav presenecen nad voznimi lastnostmi avta. Avto gre ko
samo kadi pa tudi ko tank
.
Poleg tega ni vse samo v golih konjih, dvigne tudi navor in avto vlece ful bolje cez celotne obrate. Pa vrti se okol 500 obratov vec.
Je pa po drugi strani spet malo riskantno. Mojmu kolegu je po cip tuningu na WV po 4 mesecih sla turbina. Pa poslovilna tut ni bla kar tako hehe
.
Poleg tega ni vse samo v golih konjih, dvigne tudi navor in avto vlece ful bolje cez celotne obrate. Pa vrti se okol 500 obratov vec.
Je pa po drugi strani spet malo riskantno. Mojmu kolegu je po cip tuningu na WV po 4 mesecih sla turbina. Pa poslovilna tut ni bla kar tako hehe
Pri mojem Cliu se full pozna prehod iz 80KM na 100KM, bi se ga dalo se za par konjicev vec navit, sam pol bi res prevec kadil, sedaj pa samo ob rez tezki nogi pokadi.
Mi je blo pa tako nekako razlozeno, ne pretiravat z obrati pa bo turbina delala brez tezav, ce ga pa po navijanju teras v iber ture pol pa ni nic cudnega ce ti turbina odleti.
Mi je blo pa tako nekako razlozeno, ne pretiravat z obrati pa bo turbina delala brez tezav, ce ga pa po navijanju teras v iber ture pol pa ni nic cudnega ce ti turbina odleti.