delo ličarja je BLJAK!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

Ker mi je avto nekaj časa stal (beri: sneg, jaz pa letne pnevmatike :smt026 ) sem šele včeraj ugotovil, da mi ne dela intervalno brisanje brisalcev! Ne dela niti senzor za prilagajanje hitrosti brisalcev! : :2gunfire:

Zamenjali so mi namreč tudi prednje steklo, ker je bilo na več delih počeno od kamenčkov. Dali so mi pravo steklo (s senzorjem) , ampak zadeva zdaj ne deluje.

A lahko to sam nekako popravim al moram spet nazaj na Štajersko k temu glupemu servisu? Se mi bo strgal!
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

kkšna varovalka mogoče? ko so ti odstranjevali šipo s senzorjem bi mogoče lahko prišlo do stika?

samo sklepam :D
Uporabniški avatar
kripo
Kraj: Schkofia Lokka

Odgovor Napisal/-a kripo »

aha, bom pogledal ob prvi priliki.
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

kripo napisal/-a:Ker mi je avto nekaj časa stal (beri: sneg, jaz pa letne pnevmatike :smt026 ) sem šele včeraj ugotovil, da mi ne dela intervalno brisanje brisalcev! Ne dela niti senzor za prilagajanje hitrosti brisalcev! : :2gunfire:

Zamenjali so mi namreč tudi prednje steklo, ker je bilo na več delih počeno od kamenčkov. Dali so mi pravo steklo (s senzorjem) , ampak zadeva zdaj ne deluje.

A lahko to sam nekako popravim al moram spet nazaj na Štajersko k temu glupemu servisu? Se mi bo strgal!
Lovsko, ampak a so priklopili kable od senzorja nazaj? Tam notri je tudi senzor za klimo... Toliko za info.
Sicer pa lahko sam to preveriš; s ploščatim izvijačem previdno razdri plastiko in preveri ali so ti vse priklopili.
Za začetek. Drugače pa senzor krmili UCH.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

dons ene 5 minut do 4 sm te vidu na rudniku k si zaviju proti mcdonaldsu :D
Odgovori