15L ali 10L pri km, ki se delajo z takimi avti na leto, ni problem. Saj če delaš 20-30k km letno in si lahko privoščiš takšen avto vzdrževati in tankati je tudi 5L razlike v porabi "zanemarljivo". Pravi Lancer se strinjam, da ima svojo ceno, ampak tudi z vzrokom, ker nudi veliko več kot omenjena avta. Megane = turbo (tle se pri nekaterih neha) = večja zanesljivost? Lahko to razložiš?Figo napisal/-a:Samo nahitr: ce imas to avto za vsak dan, ti povprecna poraba 15L ali 10L ful pomeniampak pustmo porabo. pac pravi lancer ima pravo ceno,pa tudi stroske-in tudi svoje prednosti.
In razlika med cliotom in meganom je res ogromna-vsaj za moje pojme. Razlika v denarju rabljenih je ful majhna...ampak megane, turbo, obcutek vecje zanesljivosti in tudi lege je sigurno eno stopnjo visje kot clio. probej, pa bos videl.
no dosti o tem.
Lp
Brez skrbi, da sem probal Megane RS-a z Cup podvozjem - žal takrat, ko sem iskal ni bilo nobenega R26 na a.net in sem tudi konkurenco probal in takšne razlike kot si tu napisal enostavno ni pri teh dveh avtih - stock se zastopi!
Vidim, da si kljub temu, da sem napisal da ni treba repliciral napisal nekaj na hitro tako, da lahko po ZS nadaljujema, da ne smetima teme naprej.
LP
ps. nekateri iščete dlako v jajci. Nisem mislil tistega Lancerja, ki je v linku, ampak kot sem napisal "nekaj takega".