Sej drug let bosta šla pa sz hondo pa bo clio počivou.
Clio II 1.2, l.´01, konec zgodbe
Ni strahu, štartaš na robu k je stlačeno od pluženja, pol si pa skoz okol 5m stran od ceste
Popoldne sem še zamenjal zajli za ročno. Je bila leva že čist rjava pa je počla v bobnu. Pol sm pa še na fino naštimou, tko da avto stoji na klancu že na 2. zobu, na 4. pa kolesi blokirata na asfaltu. Tko da ročna party/sešn sledi ob naslednjem snegu
Popoldne sem še zamenjal zajli za ročno. Je bila leva že čist rjava pa je počla v bobnu. Pol sm pa še na fino naštimou, tko da avto stoji na klancu že na 2. zobu, na 4. pa kolesi blokirata na asfaltu. Tko da ročna party/sešn sledi ob naslednjem snegu
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Huda slika. Si ga v kak kup snega porinu da je tk bel spredaj al je to tk fajn padalo?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Danes je spet sledila vožnja proti Rakitni, bolj ledeno in drseče kot je bilo danes, še ni bilo (vsaj kar sem sam sprobal)
Evo tak je bil pa rezultat:

Ni ne vem kaj, ampak glede na to da je samo 2cm snega in so ble hitrosti sam do 60 km/h je pa kar neki po 15km
Evo tak je bil pa rezultat:

Ni ne vem kaj, ampak glede na to da je samo 2cm snega in so ble hitrosti sam do 60 km/h je pa kar neki po 15km
Par dni nazaj sm zmontiral tole:

Večini vem da ne bo všeč, tud jest sm mislu da bo lepš izpadlo, sam dobr, so pa funkcionalne. Če rabi kdo opis kok jih je najbolš in najlažje montirat lahko razložim in dam slike postopka gor
Pa še ene dve kar tko iz današnjega potepanja:

To je to, danes je števc obrnu 120.000km, torej 145.000, kar pomeni da v kratkem sledi menjava olja.
Sem pa danes zlo pogrešou letne gume, saj je avto s temi (čeprav enakih dimenzij) v ovinkih mal bolj čigumast

Večini vem da ne bo všeč, tud jest sm mislu da bo lepš izpadlo, sam dobr, so pa funkcionalne. Če rabi kdo opis kok jih je najbolš in najlažje montirat lahko razložim in dam slike postopka gor
Pa še ene dve kar tko iz današnjega potepanja:

To je to, danes je števc obrnu 120.000km, torej 145.000, kar pomeni da v kratkem sledi menjava olja.
Sem pa danes zlo pogrešou letne gume, saj je avto s temi (čeprav enakih dimenzij) v ovinkih mal bolj čigumast