Laguna 2 težave po nakupu

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
ToMMzi

Laguna 2 težave po nakupu

Odgovor Napisal/-a ToMMzi »

Pozdravljeni,

Pred enim tednom sem kupil Laguno 2, letnik 2002. Po enem tednu sem opazil določene napake kot so:
- senzorji na vratih mi ne delujejo na voznikovi strani, sovoznikovi in levo zadaj. Ko so vrata odprta se ne prižgejo luči in računalnik ne pokaže odprtih vrat na sliki.
- občasno, ko je avto v mirovanju nekaj brni, vendar nimam pojma kaj bi lahko bilo. Nekaj v notranjosti. Mogoče klima oz. ventilatorji?

Kaj bi se dalo storiti glede senzorjev na vratih oz. kako drago je popravilo? V eni teim sem videl, da se lahko obrnem na prodajalca in zahtevam popravilo? Kupil sem po sistemu videl-kupil-plačal oz fizične osebe.
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Brni ti skor sigurno ventilatorček v nosilcu vzvratnega ogledala, kjer je baje senzor za temperaturo od klime.
Uporabniški avatar
trinity

Odgovor Napisal/-a trinity »

Jaz bi zhteval kupnino nazaj. :lol:
Avto je star 8 let, nevem kje ima stikalo, na karoseriji ali vključavnici.
Glede druge je pa slišat ventilator...
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Senzor na voznikovih vratih tud men ne dela, oz zdj že kak mesec dela, ob nakupu pa ni delal, je pa senzor na ključavnici in mislim da je potrebno kar ključavnico zamenjat, kar po moje ni poceni... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
ToMMzi

No v mojem primeru so torej trojni stroški, ker mi na treh vratih ne deluje :/
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Glej men se je sam popravil :D Mal sm ga drkal z roko (mislim senzor :lol: ), tko da je parkrat posvetil pol je vmes za dva dni spet nehu delat, ko je bil pa prvi sneg, se prov spomnim je začel s5 delat in do sedaj dela :wink:

Pa po moje boljše prej rastavit malo pregledat ono ključavnico da ni kaka češka.. sej nimaš kej zgubit.. :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
ToMMzi

Kaj pa praviš na to. Ko med vožnjo odprem vrata mi zazna odprta vrata in pravtako mi na oni sliki avta pokaže da so vrata odprta.
Ko pa je na miru pa ne zazna odprtih vrat in se ne prižge luč pri vzvratnem ogledalu, niti na vratih.
ToMMzi

Pa še nekaj me zanima.
Bi morale biti stopinje na zaslonu avtomatske klime osvetljene, ali je vse v temi in si moraš zvečer prižigati lučko, da veš nastaviti temperaturo klime?
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Morajo biti osvetljene, vsaj pri meni so... :wink:
Slika
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Morajo biti osvetlene. Je pa že nekdo tukaj na forumu opisoval enkrat kako se to popravi. Meni se zdi.
ToMMzi

Ups sem spregledal, je celo lepljivek v tem delu foruma :)

No ja... Zgleda me čaka nekaj popravil. Tudi čitalec kartic zgleda ne deluje perfektno, saj moram tipko za start držati, da se avto prižge.
fredik

Odgovor Napisal/-a fredik »

Čitalec se da popravit z lepilnim trakom.

http://www.shrani.si/f/1Y/fm/1KMuqU9O/1/060.jpg
Odgovori