izpušni plini v kabini?
izpušni plini v kabini?
Pozdrav,
mene pa zanima če je ali ima kdo podoben problem in kaj bi to bilo narobe, namreč med vožnjo se občasno zgodi da se voha izpušne pline.
gre za scenika 07 1.9 dci 130KM
Avto drugače gre kot je treba.
kaj mislite je zamašen kakšen filter ali kaj?
mene pa zanima če je ali ima kdo podoben problem in kaj bi to bilo narobe, namreč med vožnjo se občasno zgodi da se voha izpušne pline.
gre za scenika 07 1.9 dci 130KM
Avto drugače gre kot je treba.
kaj mislite je zamašen kakšen filter ali kaj?
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Verjetno ima izpušni kolektor kako luknjo.....gagi´d hype napisal/-a:Normalno ni, to sem prepričan.
Drugo naj bi blo da se CO2 ne voha, (zato se lahk u garaži zadušiš)
Pomoje je nekaj drugega, kar pride v prostor za požarno steno kjer je ventilator, on ti pa pač to v kabino "pihne". Odpri havbo ko boš vohal to.. pa mal poeksperimentiraj...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
-
ales30
Pozdravljeni
Pri okvari flexibilne cevi na ispuhu se pri stoječem vozilu ( motor deluje ) lahko vonja izpušne pline v kabini.
Lep pozdrav
Pri okvari flexibilne cevi na ispuhu se pri stoječem vozilu ( motor deluje ) lahko vonja izpušne pline v kabini.
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
Imam espace-a, pa mi je tudi smrdelo od cajta do cajta. Vzrok je bil v tesnilu na eni izmed šob na dci-ju. pri hladnem motorju se je slišalo kot bi ventili malo bolj glasno nabijali pa tudi vonj po izpušnih plinih se je vonjal pri samem motorju. Ko so mi zamenjali tesnilo je vonj po plinih v kabini izginil pa tudi motor prede kot mucek