sprememba barve na avtomobilu
sprememba barve na avtomobilu
LP..
torej odloču sm se povsem poštrihat auto.. zdaj je avto sive barve ..mislim pa ga pobarvat na modro.. to zdj nima veze..
zanima pa me naslednje: ..ker avto ne mislim barvat v sloveniji ..temveč v bosni, ali se lahko zgodi kakšna nezgodna situacija na prehodu čez mejo.. ker avto nebo iste barve kot piše na prometni, a lahko kej morijo in podobno?.. je treba kšne papirje prej uredit za čez mejo.. ker je znano da bosanci zlo morijo za usako stvar na meji.
naslednje pa je ..ko pridem v slovenijo a moram narest kakšno homologacijo za drugo barvo ali samo spremenit št. barve v prometni.
Ker vozim laguno me zanima še to ... če lahko izbiram katerokoli barvo ali mora barva biti točno taka kot jo imajo lagune in nič drugačna.
če ima gdo kakršne koli info. ali celo izkušnje .. prosim za odgovor.
LP
torej odloču sm se povsem poštrihat auto.. zdaj je avto sive barve ..mislim pa ga pobarvat na modro.. to zdj nima veze..
zanima pa me naslednje: ..ker avto ne mislim barvat v sloveniji ..temveč v bosni, ali se lahko zgodi kakšna nezgodna situacija na prehodu čez mejo.. ker avto nebo iste barve kot piše na prometni, a lahko kej morijo in podobno?.. je treba kšne papirje prej uredit za čez mejo.. ker je znano da bosanci zlo morijo za usako stvar na meji.
naslednje pa je ..ko pridem v slovenijo a moram narest kakšno homologacijo za drugo barvo ali samo spremenit št. barve v prometni.
Ker vozim laguno me zanima še to ... če lahko izbiram katerokoli barvo ali mora barva biti točno taka kot jo imajo lagune in nič drugačna.
če ima gdo kakršne koli info. ali celo izkušnje .. prosim za odgovor.
LP
jst sem glih bil v bosni, pač za nov let in me je drko mal na meji, ampak sem mu razložil da ni potrebno vpisat barve v slo in so me spustil, drgač mi pa povej, odkod bo on vedel katera številka v prometni je za modro barvo.
v bosni majo prav za barvo napisan v prometnik, katera barva je.
pri nas mene tud niso še policaj zajebaval glede barve, pa imam dve barvi gor na vozilo in niti ena ni original, original je pa bela.
drgač pa pejt v bosno na eno mejo, nazaj pa na drugo pa ne boš me nobenih problemov
, če se tolk sekiraš, mi lahko poveš v kater kraj greš, če ni skrivnost?
v bosni majo prav za barvo napisan v prometnik, katera barva je.
pri nas mene tud niso še policaj zajebaval glede barve, pa imam dve barvi gor na vozilo in niti ena ni original, original je pa bela.
drgač pa pejt v bosno na eno mejo, nazaj pa na drugo pa ne boš me nobenih problemov
uh dobr je pol če ni problemov... sam iz lastnih izkušenj vem da morijo bosanci na meji.. že sam to ti pove da so mi iskal zeleno karto samo na bosanski meji in nikjer drugje. ..oni morjo bit frajeri pa ene štemple dajat pa krneki...
drgač grem pa u bjeljino .. tm poznam enga kleparja, k dobr štriha pa use to..policajem štima aute itd.. pa dost je pocen=)
drgač grem pa u bjeljino .. tm poznam enga kleparja, k dobr štriha pa use to..policajem štima aute itd.. pa dost je pocen=)
Včasih je blo tk. Poštrihal si avto, na naslednjem tehničnem si reku da si ga pobarval in so ti spemenili v prometni. Edino kodo barve rabiš, pa plačaš novo prometno.
Ne me za besedo držat. Tk je blo včasih.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
se je še kr isto, ampak men niso hotel vpisat dve barvischik napisal/-a:Včasih je blo tk. Poštrihal si avto, na naslednjem tehničnem si reku da si ga pobarval in so ti spemenili v prometni. Edino kodo barve rabiš, pa plačaš novo prometno.
no jst sm se odloču za tako barvo..
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3346620&show=1
zdj a gdo ve kako se reče tej barvi (vem da je temno modra metalik =) )
a ma mogoče kšno posebno ime..
še bolš bi blo če ma mogoče gdo take barve auto ..da mi pove točno šifro te barve??
LP
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3346620&show=1
zdj a gdo ve kako se reče tej barvi (vem da je temno modra metalik =) )
a ma mogoče kšno posebno ime..
še bolš bi blo če ma mogoče gdo take barve auto ..da mi pove točno šifro te barve??
LP
Ta koda barve se razlikuje od komercialne kode ko greš nabavljati barvo.
Če ne bi morali imeti naš Kadet, Sunny in Mazda včasih isto barvo, pa so bili kar dosti drugačni. Gre za oznake iz katere policaji/cariniki razberejo kakšne barve je avto, oziroma, če je prebarvan. Stane te pomoje skoraj nič, da ti v prometno napišejo drugo barvo. 
kmetek: mislm da je ista barva... če bi lahko prosm šou pogledat na sovoznikovi strani odpri vrata in boš spodi vidu(ne na vratih) eno nalepko, kjer ti piše koda barve .. al pa če bi lahko to use skupi sliku... to je pa pol prava koda barve.
drgač pa v sloveniji odvisno spet pri komu štrihaš.. če ti povem da je samo hauba in blatnik okrog 200€ za glofa 4 .. pa še to je mal čez prste pogledano neke veze in poznanstva itd.. tko mi je en frend povedu... tko da ja kšnoh 1000€ približno ane.
LP
drgač pa v sloveniji odvisno spet pri komu štrihaš.. če ti povem da je samo hauba in blatnik okrog 200€ za glofa 4 .. pa še to je mal čez prste pogledano neke veze in poznanstva itd.. tko mi je en frend povedu... tko da ja kšnoh 1000€ približno ane.
LP