Imate kakšno priporočilo, kje narediti redni servis?
Imel sem namen narediti pri Realu, pa pride menjava olja in filtra (2. redni servis na Twingo RS, 40.000km) ter nadomestno vozilo za pol dneva okoli 220€
Za enak servis računajo pri Timiju v Novem Mestu 135€ Z njimi sem super zadovoljen, samo malce daleč so
Ve kdo za kakšen dober, cenovno ugoden servis v Ljubljani ali okolici?
ma te serviserji so itak sami strojani.Danes so me nategnal ko majmuna za olje za megana 2.0dci ki ga gre po tehnicni knizici 5,9l so mi ga prodali 7,5l gre za olje elf solaris in olni filter.use skupaj je naneslo 280eur .
pa to se ni use zraven so mi naredili se 20kilometrov in zracunali se 23eur za te storitve.
potem pa se trgovc rece da da full popusta.ampak se je nahitr pobral ko je vido da mi platformo uzdiguje.
Nikoli vec v trebnje na servis golazn
a dej dej stupo tako daleč pa spet ni Do Novega mesta (mesto se z malo piše veš? ) porabš tolk cajta k iz enga konca lj do druzga če je mal več gužve Pa tud če daš 20€ za bencin tja pa nazaj, te še zmer cenej pride
Sam sem delal prvi servis na Štajerskem Avtodomu in me je prišel 150eur. Nadomestno vozilo bi moral posebej plačati, tako da sem šel raje na kavo. Če ve kdo za kakšen originalni servis v MB ali okolici, ki je cenejši se priporočam. Ker na zgoraj omenjenem so katastrofa, pa še avto sem pri njih kupil.
pooblaščenci so res ena velika bolečina.
mene v KR na Laborah ne vidijo, pa tudi jaz sem tam kupil rabljeno vozoli.
sem bil pa oni dan prijetno presenečen, ko sem pri Malgaju na Tržaški dobil tepihe po pravi ceni - vem kje so jih kupili in za koliko, a so odprodali celo zalogo njim.
Jest sem do nedavnega vozu na avto car mengeš kjer so računali po že naprej postavljenem ceniku,menjava olja ter filtra me je prišla 20-25€(sm že pozabu sam več ni bilo) sam sem pa olje pa filter sabo prinesel.
DonLuigi napisal/-a:Pri popoldancu za par € + materijal.
A ti da tudi štempl v servisno knjigo, da ti garancija velja?
Štempla seveda ni tako da ta varijanta odpade, če imaš še avto v garanciji. Odpade tudi, če imaš relativno nov avto in planiraš prodat, pa rabiš štemplje.
Moj megane ima že 6.5 let in 165K km, tako da tisti štemplji niso glih kej vredni. Je pa delo na uradnem servisu 5 - 7 x dražje od popoldanca. Sej ne rečem, da se najde kak dober uradni servis, sam "uradni" ni absolutno nobena garancija, da mehanik ve, kaj dela. Zaradi nesposobnosti enga mehanika sem na uradnem servisu enkrat plačal 400€ več, kot bi bilo treba. In pol ma še jajca za svoje delo 150€ računat.
DonLuigi napisal/-a:Pri popoldancu za par € + materijal.
A ti da tudi štempl v servisno knjigo, da ti garancija velja?
Štempla seveda ni tako da ta varijanta odpade, če imaš še avto v garanciji. Odpade tudi, če imaš relativno nov avto in planiraš prodat, pa rabiš štemplje.
Moj megane ima že 6.5 let in 165K km, tako da tisti štemplji niso glih kej vredni. Je pa delo na uradnem servisu 5 - 7 x dražje od popoldanca. Sej ne rečem, da se najde kak dober uradni servis, sam "uradni" ni absolutno nobena garancija, da mehanik ve, kaj dela. Zaradi nesposobnosti enga mehanika sem na uradnem servisu enkrat plačal 400€ več, kot bi bilo treba. In pol ma še jajca za svoje delo 150€ računat.
stupo ma nov avto tko da ma tri leta REnault garancije oz do 80 000 km... za to rabi štempl da mu velja garancija! če karkoli pride da lahko uveljavlja garancijo drugače mu pa zapade...
ti maš pa čiz drugačen primer... v tem primeru nwm če kdo voz avto na pooblaščen servis..