Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
Kaj pa od RS-a 99-01? Mogoče bi te ceneje pršlo kot od thalie. Paše pa na obstoječe nosilce.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
ja sam RS ma pa tud odbijač pa blatnike višje skupi + blatnike ma pri pragu tko narete da če hočeš da lepo izpade rabiš še prage od RSa

sej hvala za predlog sam je problem vse to dobit celo, če pa že dobiš pa de tko drago da glava peče... Če bi kje dobu za pametno ceno grem takoj iskat ker svetovno zgleda RS...

sej hvala za predlog sam je problem vse to dobit celo, če pa že dobiš pa de tko drago da glava peče... Če bi kje dobu za pametno ceno grem takoj iskat ker svetovno zgleda RS...
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Aja, na blatnik nism niti pomislu da drugač pride. Škoda. Kaj pa kaka kopija teh odbijačev pa blatnikov? Sicer vem to je bolj tak. Ki enkrat rihtali našega seata pa nabavli prednji odbijač kopijo pa se ga sploh ni dalo gor dat ki je tuk odstopal 
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
evo bad look je narejen havba je v belem špric kitu... izpadlo je še bolše kot sem si predstavljal... uglavnem zlo sem vesel
Hkrati sem še dal nardit clean look na zadnji havbi zdej pa še sledi odpiranje na gumbek ki pride ta teden... Hvala kleparju Daniju hehehe...

več o odpiranju prtljažnika v tem tednu...
Lp. Sash!
Hkrati sem še dal nardit clean look na zadnji havbi zdej pa še sledi odpiranje na gumbek ki pride ta teden... Hvala kleparju Daniju hehehe...

več o odpiranju prtljažnika v tem tednu...
Lp. Sash!
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
glede brisalca bom še vidu ker se ne vidi preveč ker je šipa zatemnjena kar se tiče pa bad looka pa men osebno ni všeč če je preveč men se dopadejo take bl čist male spremembe ampak izgled čist spremenijo... bad look sm pa delu po tej sliki cliota v6 ker mi svetovno pride...

in če bo kdaj denar si bom privošču Clio v6 body kit
http://www.revengebodystyling.co.uk/sho ... flyer.html

in če bo kdaj denar si bom privošču Clio v6 body kit
http://www.revengebodystyling.co.uk/sho ... flyer.html

Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
nene... sej že mam načrte glede motorja ( 1.6 16v ) pa mogoče še kak dodatek na njega... sej ta body kit je še zlo daleč lahko pa de ga sploh ne bo da bom kej bolšga nadju kar mi bo bolj všeč... drgač pa ta body kit sm dau bl kt zanimivost gor
Ja! pa hvala za pohvale!...
Ja! pa hvala za pohvale!...
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5