Letos nameravam popravit in pobarvat felgne, ker so me robniki imeli radi
zdj pa se obracam na vas, ker sam niam fotoshopa nalozenga, niam cajta, pa se neki mojster nisem ce mi lahko keri pobarva felgne v drugo barvo, kaksno grafitno, mogoce mat crno za foro...pa ce se ma kdo kak predlog za barvo bi se priporocal
slika:
prašno barvat na grafitno temno pa krake ven spolirat. Sej maš 2 leve roke, boš že
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
to sm studiro, da bi naredo v stilu eta beta tak ko je mev dizl 18ke na cliotu...kak si pa ti croma predstavlas, si pa vrjetno ne zna prestavlat noben tu gr levak
Ker mi spreminjanje barv v fotošopu dela probleme bom kr to temo uporabo,pa prosu,če se da komu pobarvat spodnje felne na snežno belo,in pa grafitno(ala cup felne od clia rs)...dal bom dve sliki,tk da kera bolj ustreza tsta se nej uporabi.....
Ja ni panike Kar se pa odločitve tiče je pa tk ne... Men se velik bl dopadejo temne feltne ker nekak bl sovpadajo z avtom, pač use maš temno, če boš gal bele feltne ti bojo ful preveč vn sekale. Tko da s grafitno sivo ne boš zgrešu nič. Sicer pa Če kiksneš lahko v končni fazi še 1x poštrihaš
Se zna zgodit,da bojo kr grafitne,ker bele imajo en velik minus,hitr se umažejo Sam me je malo strah,ker sem ž imel tmne felne gr,pa je bil izgled nikakav No bom vidu,zdaj za grobo predstavo mam slike,ostalo pa še pride.....
Jest bi mel tud eno željo za fotošop feltn. Evo slike od avta (zberte najbolšo, nobena ni ne vem kaj):
Feltne pa tele, v original, "svetlo črni" (temno grafitni oz. neki podbnga) in seveda beli. Velikost take kot so moje, lahko pa bele še v 16", torej malenkost večje, skupaj 4 slike če se da.
Pa še tele, v beli barvi in velikost mojih (ker Ziiga nima cajta da v živo probava )