Zbijanje km na digitalnem števcu

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
fijavzdejan

Zbijanje km na digitalnem števcu

Odgovor Napisal/-a fijavzdejan »

Zanima me ali ve kakšen za mojstra na savinjskem ki lahko zbije km nazaj. Namreč meni je začelo resetirat števec,potem tema v števcu,... števec popravil ampak čudežno nabitih 50k km v dobbrih 14 dneh :(
Uporabniški avatar
sabla

Odgovor Napisal/-a sabla »

Ne razumem te ravno najbolje....
Kakšen avto imaš?
Poizkusi najprej sneti kleme iz akumulatorja ter jih dati v "kratek stik". nato poizkusi resetirati računalnik v avtomobilu.

Poročaj
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Kolko vem je senic 1,9 dci! Njemu je crkno števec al nekaj v števcu in mu je začelo nabijat kilometre! Potem ga je dal popravit in kilometri so ostali za 50.000km prevlki! Zaj bi pa rad mel nazaj tiste kilometre ki so bli realni pred okvaro!
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Vsak z originalnim testerjem, ta funkcija je mišljena če menjaš števec ( čeprav se velikokrat uporablja za druge namene )

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
fijavzdejan

ja,kot je napisu Kekec. mam senica II,dizla. Na avtu mi je najprej resetiralo števec,nato pa čista tema. Ko smo ga zrihtali, nwm kaj je blo vrjetn kak upor al pa konektor, mi je pa nabilu za cca. 50k kilometrov. Ker imam dosti renoja ga niti prodat ne bom mogu za ceno, ki bi jo rad,saj nazadje ko je bil servis je blo 150k km,zaj pa jih je 190k km (serisna knjižca pa je štemplano do zadnjega servisa pr 150k oktobra leta 09), zato bi jih rad zbiu nazaj,pa vsak najprej pogleda servisni interval,..zato iščem mojstra k zbija dol. Pa tudi 50k km v treh mescih bi pa se mogu res vozit po celi evropi pa ne vem če bi jih nabiu :?

Glede tisga testerja sn pa šeu na reno, pa mi je reku da če sn zmešan saj je kaznivo dejanje,...jao

z klemami pa neb rad poskusu,da še neb blo še dodatnih stroškeu zraun :D
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Kolikor pa jaz vem na tak način kilometre naprej daje, če so bili predhodno nazaj vrteni... predlagam da pustiš in se bodo ustavil na realnih :)
fijavzdejan

hehe,so se že ustavili,...hvalabogu jih ni več gor nabilu
Odgovori