Zbijanje km na digitalnem števcu
-
fijavzdejan
Zbijanje km na digitalnem števcu
Zanima me ali ve kakšen za mojstra na savinjskem ki lahko zbije km nazaj. Namreč meni je začelo resetirat števec,potem tema v števcu,... števec popravil ampak čudežno nabitih 50k km v dobbrih 14 dneh 
Pozdravljeni
Vsak z originalnim testerjem, ta funkcija je mišljena če menjaš števec ( čeprav se velikokrat uporablja za druge namene )
Lep pozdrav
Vsak z originalnim testerjem, ta funkcija je mišljena če menjaš števec ( čeprav se velikokrat uporablja za druge namene )
Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
-
fijavzdejan
ja,kot je napisu Kekec. mam senica II,dizla. Na avtu mi je najprej resetiralo števec,nato pa čista tema. Ko smo ga zrihtali, nwm kaj je blo vrjetn kak upor al pa konektor, mi je pa nabilu za cca. 50k kilometrov. Ker imam dosti renoja ga niti prodat ne bom mogu za ceno, ki bi jo rad,saj nazadje ko je bil servis je blo 150k km,zaj pa jih je 190k km (serisna knjižca pa je štemplano do zadnjega servisa pr 150k oktobra leta 09), zato bi jih rad zbiu nazaj,pa vsak najprej pogleda servisni interval,..zato iščem mojstra k zbija dol. Pa tudi 50k km v treh mescih bi pa se mogu res vozit po celi evropi pa ne vem če bi jih nabiu
Glede tisga testerja sn pa šeu na reno, pa mi je reku da če sn zmešan saj je kaznivo dejanje,...jao
z klemami pa neb rad poskusu,da še neb blo še dodatnih stroškeu zraun
Glede tisga testerja sn pa šeu na reno, pa mi je reku da če sn zmešan saj je kaznivo dejanje,...jao
z klemami pa neb rad poskusu,da še neb blo še dodatnih stroškeu zraun
-
fijavzdejan