mah ni panike, v 10 letih sem 2 x plačal pas....tko da ni panike.ales30 napisal/-a:to te bo itak prejt kot slej izočiloTommy30 napisal/-a:Poznam, poznam, ampak na tem forumu je bilo tpo že ene 5 x vprašanje, vendar se vsakič tema razvije v smeri kako moraš biti privezan, kaj bo pa po karambolu itd.....nikoli pa ne rešimo problema v osnovi, kar je bilo vprašano.
Tudi sam se že 10 let nisem privezal, to pa naredim le takrat, ko mi radar motilec-detektor začne javljati da me merijo in takrat spotoma ko zmanjšujem hitrost tusi vlečem pas in se privežem....seveda takoj tudi odvežem, ko sem mimo patrulje.
Izklop senzorjev za varnostni pas - Laguna 2006
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Tommy30 napisal/-a:Imam občutek, da je s tvojo Laguno nekaj narobe. Pomoje nimaš sploh airbagov noter, pa so pomoje kake uporčke montiral namesto njih.bobo89 napisal/-a:pozdravljeni! če ti lahko še jest pomagam...tud jest sm imel tak problem, pa sem ga rešil tako, da sem izklopil konektor. kakor je opisal naš kolega zgoraj, da je vse to povezano z airbagi in da bo svetila lučka, temu ni bilo tako (vsaj pri menu), je pa res, da imam laguno 2002 (sepravi, da je tvoja modificirana in lahko da res vsebuje skupno vezavo na računalnik, vendar nisem prepričan da bi to lahko res bilo tako)
Lp,
bobo
V vsakem primeru pri Laguni posveti lučka za airbage, če odklopiš konektor pod sedežem ( za pas).
tommy, s to mojo laguno sem imel pred dobrim letom dni karambol pa sta se mi odprla prva 2 airbaga. (volanski in sopotnikou spredaj), zamenju sm celo armaturko z obema airbagoma, počeni so bli pa tud zategovalci varnostnih pasov in pasovi zategnjeni...vse je zamenjano. tako da airbagi so sigurno notri, zategovalci zamenjani...tako da nevem:/ in tud dela use tko kot mora...maš mogoče kakšn drug predlog kaj bi moralo bit narobe??je pa res, da sm meu težave z sopotnikovim zategovalcem in sem montiral upor, ker je gorela lučka za airbage...samo sopotnikou zategovalc tuki predvidevam da nima veze, ker je ta konektor na voznikovi strani
Bobo ... si preprican da je vse tako kot more bit? ce bi blo nebi smela goret lucka.
Nevem zakaj vsi tak iscete resitev v uporih in pasih, je kdo pomislu da bi piskalico (zvocnik) izklopu??? res da ti potem ne javla za prizgane luci ko ugasnes in za napake ampak se zmeraj boljse kot da lotas neke upore in boh vedi kaj?
Nevem zakaj vsi tak iscete resitev v uporih in pasih, je kdo pomislu da bi piskalico (zvocnik) izklopu??? res da ti potem ne javla za prizgane luci ko ugasnes in za napake ampak se zmeraj boljse kot da lotas neke upore in boh vedi kaj?
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
pa kva to, da se mu da odvezoat pa privezovatales30 napisal/-a:to te bo itak prejt kot slej izočiloTommy30 napisal/-a:Poznam, poznam, ampak na tem forumu je bilo tpo že ene 5 x vprašanje, vendar se vsakič tema razvije v smeri kako moraš biti privezan, kaj bo pa po karambolu itd.....nikoli pa ne rešimo problema v osnovi, kar je bilo vprašano.
Tudi sam se že 10 let nisem privezal, to pa naredim le takrat, ko mi radar motilec-detektor začne javljati da me merijo in takrat spotoma ko zmanjšujem hitrost tusi vlečem pas in se privežem....seveda takoj tudi odvežem, ko sem mimo patrulje.

100% sem prepričan. avto se je serviseral pri sosedu. airbage je pa on dobil po diskontni ceni pri nekem uvozniku oz prodajalcu rezervnih delou. tako da...tuki nebi smelo bit težav. armaturko sem pa dobil nekje na avto.netu pri enmu dealerju...skratka avto je sestavlen tko kot mora bit, v to sem prepričan. zakaj pa nimam težav pri tem ko iztaknem konektor za arnostni pas pa nevem :S pravte da bi mi morala goret lučka za airbage...pa ste sigurni da je to res??umlinar napisal/-a:Bobo ... si preprican da je vse tako kot more bit? ce bi blo nebi smela goret lucka.
Zadnjič spremenil bobo89, dne 27 Jul 2010, 00:23, skupaj popravljeno 1 krat.