Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak
Heh8-Gattuso napisal/-a:Malo se narobe znapisovrbnjak napisal/-a:HEHE ;P Dobri ste vi meni,heh![]()
![]()
Prekmurščina je ful teško zastopiti ker so besede take da adijo![]()
npr. Rašoška-Vilica
Kanžar - Svinja ali prasec
Ugorka (adijo kera beseda) Kumara
Pardon če sem kaj narobe napisalV glavnem vi prekmurci pa mi prleki bi se lehko kaj dobili???
Nekaj malo : http://www.youtube.com/watch?v=mPiDz3lnD-M&feature=fvsrmah nv
ja gnauk be se leiko malo dobile nindre
pri obije v ms leiko en drag race vdarimo
![]()
Ja komot stari!! Ampak je sneg in jaz nimam zimskih gum tak da malo počakat da se to stopi in da bodo ceste lepše...
gume teh dimenzij? !
uniroyal rainsport 2 - super kvaliteta za zmerno ceno. Tudi na testih so se super obnesle. Sprobal in bil zadovoljen, v nasprotju z M. gsd3 f1 ki so kot radirka, na suhem oprijem ok, ampak na mokre dosti slabše kot RS2 in pa še obraba dosti večja.
Izgled gum, obe mata "smrekico"
Sprobal sem pa tudi bridgestone potenza in je nekaj vmes med obema čeprav je tudi malo cenejša guma.
pa malo kontaktiraj uporabnika krizi za cene, če pa rabiš tel pa povej.
uniroyal rainsport 2 - super kvaliteta za zmerno ceno. Tudi na testih so se super obnesle. Sprobal in bil zadovoljen, v nasprotju z M. gsd3 f1 ki so kot radirka, na suhem oprijem ok, ampak na mokre dosti slabše kot RS2 in pa še obraba dosti večja.
Izgled gum, obe mata "smrekico"
Sprobal sem pa tudi bridgestone potenza in je nekaj vmes med obema čeprav je tudi malo cenejša guma.
RENAULT CLIO
Hvala ti in bi te prosil za tel. ?legionar napisal/-a:gume teh dimenzij? !
Izgled gum, obe mata "smrekico"![]()
Hvala ti in kot sem pogledal je cena kar solidna...Dk. napisal/-a:mam ravno te gume uniroyal rain sport 2 in so zelo dobre na dežu in na suhi cesti priporočam...
http://www.topolino.si/iskanje/letna/os ... pnevmatike
tam ko si napisal da bi se mogli dobit se popolnoma strinjam, sem že večkrat bil pobudnik pa ni prišlo do realizacije
drugače pa --- kupiti gume v metroju?
no no
vem samo to da se da dobiti te rs2 še neki ceneje kot so na gumedirekt ali gume takoj ali ka je že tista stran ki mislim da je skor najcenejša
drugače pa --- kupiti gume v metroju?
vem samo to da se da dobiti te rs2 še neki ceneje kot so na gumedirekt ali gume takoj ali ka je že tista stran ki mislim da je skor najcenejša
RENAULT CLIO