Renault deli Gorenjska
Renault deli Gorenjska
Tisti, ki ste iz Gorenjskega konca (okolica Radovljice), Kje kupujete original dele za Renault-e? Sam iščem stikalo za električni dvig šip-Clio II, pa sem naročil stikalo v eni izmed lokalnih trgovin, dvakrat že klical, če so kaj dobili, pa čakam že 2 meseca, odgovora pa nobenega. Tako da imam zadosti čakanja in bom sam stopil v akcijo.
Re: Renault deli Gorenjska
Ah ja, si mislil da boš bistveno privarčeval če boš kupil pri lokalnem trgovcu z avtodeli?McBobo napisal/-a:Tisti, ki ste iz Gorenjskega konca (okolica Radovljice), Kje kupujete original dele za Renault-e? Sam iščem stikalo za električni dvig šip-Clio II, pa sem naročil stikalo v eni izmed lokalnih trgovin, dvakrat že klical, če so kaj dobili, pa čakam že 2 meseca, odgovora pa nobenega. Tako da imam zadosti čakanja in bom sam stopil v akcijo.
Za Scenic II me je prišel okoli 17 EUR na pooblaščencu. Dobava naslednji delovni dan...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Re: Renault deli Gorenjska
Sploh ne, ker je zaupanja vredna trgovina in tudi vem, da niso oni (skoraj nič) krivi, ker je trgovec ta drugič, ko sem bil tam, takoj po telefonu poklical dobavitelja in sta se menila in ugotovila, da je na drugi strani gospa, ki je sprejela naročilo, odšla na porodniško. Verjetno pa je tudi trgovec malo kriv, ker ni speljal zadeve do konca (se je spet pozabilo), ker dejstvo je, da so plače na splošno vse slabše in verjetno je to začelo vplivati tudi na to dotično trgovino. Do sedaj še nisem imel slabih izkušenj z njimi, mogoče se bo stanje sedaj poslabšalo; vse je možno, upam pa da ne.robertp napisal/-a:Ah ja, si mislil da boš bistveno privarčeval če boš kupil pri lokalnem trgovcu z avtodeli?McBobo napisal/-a:Tisti, ki ste iz Gorenjskega konca (okolica Radovljice), Kje kupujete original dele za Renault-e? Sam iščem stikalo za električni dvig šip-Clio II, pa sem naročil stikalo v eni izmed lokalnih trgovin, dvakrat že klical, če so kaj dobili, pa čakam že 2 meseca, odgovora pa nobenega. Tako da imam zadosti čakanja in bom sam stopil v akcijo.
Za Scenic II me je prišel okoli 17 EUR na pooblaščencu. Dobava naslednji delovni dan...
Torej, še enkrat; kje v okolici Radovljice ali v celi Gorenjski se da kupiti rezervne dele za Renault-e po normalni ceni oz. kje po najnižjih možnih za originalne dele?