Asistenca pri zavarovanju ti krije tudi nadomestni avto...
Je še kakšen Renault pooblaščenec v LJ, ki ni Real ali Malgaj in ima kvalitetnega ličarja...
Z brisalci je pa malo križ... Zadnjega dela samo Valeo, pa v Mostah pri ATS Čibašek ni ne vem kako ugodnejši kot na servisu...kripo napisal/-a:Da zaključim mojo situacijo
Po enem tednu me pokličejo z Renault servisa Naprudnik, da lahko pridem po avto.
Da spomnem, prej sem ga zavrnil, ker je bil izjemno šlampasto pobarvan.
No, tokrat sem prišel ponj in ga odpeljal. Avto sem nato peljal k drugemu (preverjenemu!) ličarju (hvala Robi!) in si je avto temeljito ogledal. Povedal je, da je pa zdaj v redu.
In kaj so naredili na RS? Vrata in vse, kar so pobarvali, so še enkrat temeljito spolirali. Zdaj je res ok. Hvala bogu! Bi se mi utrgalo, da bi moral spet čakati na popravilo popravila
Nauk zgodbe: ne požri vsega, kar ti dajo. Če zahtevaš dobro delo, ga boš tudi dobil. Hvala bogu, da sem se postavil za svoj avto in zdaj dobil kar sem pričakoval.
Sicer ga pa ne bi več nazaj peljal! No way! Da jim mora laik razlagati o kvaliteti :a2_Spidojc_dontgetit sploh pa na uradnem servisu ..
Se mi je pa zgodila še ena stvar .. vprašali so me, če mi zamenjajo brisalce, ker so slabi .. Seveda! jim rečem. Super, saj se sam nisem spomnil, zadnji brisalec mi celi cveti, tako je izrabljen. Pod pojmom "brisalci" jaz razumem ne enega, ne dva, pač pa vse tri! No, na poti domov v dežju sem ugotovil, da mi zadnjega pa niso zamenjali! WTF?!
V glavnem, na ta servis jim ne nesem nikoli ničesar več!
na unga drugega sm mislil da komplicira.ne pa ticlio open napisal/-a:Zakaj? K boš 3X hodu za isto zadevo ob študiju, k mi že tko pobere ceu cajt k ga mam, se oglas. V osnovi me sam zanima, če kdo ma s kom dobre izkušnje; v poštev pride tud okolica LJ. Slabo pobarvanga avta s smetkami in pocejenim lakom pa tud ne mislm prvzet.ales30 napisal/-a:preveč kompliciraš
ZZ-717 napisal/-a:kripo napisal/-a:
...
Po enem tednu me poklièejo z Renault servisa Naprudnik, da lahko pridem po avto.
....
a si ti montirali zlate brisalce???kripo napisal/-a:Ne vem, kdo ga je ličal .. Poklicali so enega, ki se je pripeljal z avtom, ko sem ga takrat zavrnil ..
Glede brisalcev ... zaračunali so mi 48€! In to samo za prednja! . Pol sem pa poklical na dva druga Renault servisa in povprašal po ceni, pa je bila še višja .. pa tudi samo za prednja dva ..
Robert, hvala! Sva se pomenila in je pogledal, ja. Čeprav, najlepša slika bo, ko bo cel ščiščen in na soncu. Sicer dam pa celega pobarvat, pa boAmpak Sašotu
če nisi opazil,so vsi novi avti pomarančasti. ne samo renaultibruki1 napisal/-a:Renaultova barva je že v osnovi zelo pomarančasta...seveda tisto kar je na novo pobarvano naj nebi bilo bolj kot je tovarniško.
Pomaranče se da rešiti se da rešiti s brušenjem laka in poliranjem,,,kar se počne tudi pri novem vozilu.
Prav tako če je kje tekel prozorni lak...se naredi enako.
Glede same kvalitete lakiranja pa ne morem komentirati ker nisem videl vozila.
Res je najboljše da vzameš nekoga s seboj ki se spozna na te reči.
LP