CLIO III RenaultSport 200 l.'09 papa..

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

kmetek napisal/-a:
Spidojc napisal/-a:Sam tale ta nov RS naj bi manj pil kot prejšen,kolk res kej pije ob normalni vožnji?
Verjetno zarad daljšega končnega razmerja?

Druga je tudi glava motorja in remap.Tako, da so tudi tukaj nekaj dobili.
Slika
RenaultSport all the way!!!
Uporabniški avatar
FRS1800

Odgovor Napisal/-a FRS1800 »

Če bi kupil novega bi vzel CUP podvozje. Pije okol 13L ob moji vožnji. Drugače pa najmanj sem ga spravil na relacijo 8.2L/100km.

Kakorkoli nej se čudno sliši, passat je bil zame zakon avto in je še zmerom, sam zdaj potrebe po karavanu (pa dizlu..) ni. Sem si zaželel "športnika" 8)

Je pa začela sklopka nemarno škripat. Morm jutr na sihtu podmazat, če ne bom pa nov mehanizem naroču.

PS: zdej grem natankat 3ji poln tank:)

Lp :lol:
Uporabniški avatar
FRS1800

Vsak dan sem bolj impresioniran nad lego clia:) Čeprov nemorem dost probavat, samo še vseeno. Zakon! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
fuegogt

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

Pa ti ga orng teraš, da prideš na 13 litrov madonca. Sicer ga mam jaz šele tri tedne, pa pri dinamični vožnji ne pridem čez 9 litrov. Sicer ne dirkam, samo ne predstavljam si kako bolj bi ga mogu španat da bi pršu na 13l. Skoz do 7500 al kk :lol:
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Pa ti kot uradni renault serviser, nebi počakal, da se avto ulaufa? No razen če res lepo voziš in imaš luknjo v tanku.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Pri 7000km bi pa že moral biti ulaufan :D
Drugače pa luštna zverinca! 8) :D
Slika
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Vsak motor je že fabrško ulaufan in ga ni treba nč "ulaufavat". To je prej kot kaj drugega slabo za motor, da se neki vozš kot po jajcih. Ampak, kot vedno, imamo ljudje drugačno predstavo in izkušnje glede tega.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
AXioN
Kraj: Selo

Odgovor Napisal/-a AXioN »

Drmo napisal/-a:Vsak motor je že fabrško ulaufan in ga ni treba nč "ulaufavat". To je prej kot kaj drugega slabo za motor, da se neki vozš kot po jajcih. Ampak, kot vedno, imamo ljudje drugačno predstavo in izkušnje glede tega.
Zato ravno ne bi dal roke v ogenj, ampak ce dajo 3 ali vec letno garancijo na avto, potem ze mora nekaj bit na temu.. Verjamem pa da ni vec tako kot vcasih, da bi moral avto do 5 ali 10tkm vozit samo do 3000rpm..
Captur '19 1.2Tce 66kW
Volkswagen Golf variant '02 1.9 96kW
Uporabniški avatar
franko
Kraj: dolenjske benetke

Odgovor Napisal/-a franko »

Ziiga napisal/-a:Pa ti kot uradni renault serviser, nebi poèakal, da se avto ulaufa? No razen èe res lepo voziš in imaš luknjo v tanku.
Pojdite enkrat v kakšno tovarno vozil, pa poglejte kako se tisti mulčki ganjajo z avti takoj ko pridejo iz traka. Sej je dobro da se najprej avto mal ulaufa. Kot ženska - ne moreš že prvi dan vse položaje sprobat :wink:
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

fuegogt napisal/-a:Pa ti ga orng teraš, da prideš na 13 litrov madonca. Sicer ga mam jaz šele tri tedne, pa pri dinamični vožnji ne pridem čez 9 litrov. Sicer ne dirkam, samo ne predstavljam si kako bolj bi ga mogu španat da bi pršu na 13l. Skoz do 7500 al kk :lol:
ti maš pa zlo dobro porabo če je samo 9l :)
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
FRS1800

Lej vožnja je mešana. Do 3krpm, če pa ni to je pa 7.5krpm. Avto pri 7k km da ni ulaufan?. buče. Če bi dobil novega bi mogoče pazil en tank (do 5krpm) pol pa pune bombe, vse kar je cez 500km je za moje pojme BV.

Zdej imam porabo za 1.500km nazaj 12.6...Samo to so zelo kratke relacije skoz...

Stevec ma pa zdej 9.300km. Z avtom sem zaenkrat zadovoljen, Naročen imam pedalo za sklopko ker skriplje, prestavno bunko (luft ima). to je pa to...

lp!
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

OK ampak zakaj ga že prodajaš??? :shock:
Uporabniški avatar
Aleen
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Aleen »

Symon napisal/-a:OK ampak zakaj ga že prodajaš??? :shock:
Prišel je v ASP njegov naročeni Twingo RS in mu je sigurno bolj ušeč :wink: :wink:
RENAULT Sport
Slika
Uporabniški avatar
FRS1800

nene, gre se za enkratno priloznost... pa da neboste preveč sinfali zakaj bom kr povedal. Gre se za nakup nepremicnine, in se bom pač moral odpovedat zaenkrat igracki. Bo pa ko bo spet priloznost, tocno tak kot ga imam!!

Lp!
Uporabniški avatar
5 GTT
Kraj: Hrpelje

Odgovor Napisal/-a 5 GTT »

A, če se gre za nepremičnino (tisto pravo) pol pa le izkoristi :wink:

Avtov bo še in še več zmeraj :lol: :wink:
Deli R5/GT turbo- 041687548
Zaklenjeno