čuden zvok
čuden zvok
Imam Renault laguno 1.9 dci in mi v prostem teku čudno deluje.Obrati so normalni v kabini pa kot da se jermeni čujejo.Pol ko se pa vozi je pa normalno vse.Ima prevoženih cca 95.000 km.Kaj bi lahko to bilo.
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
Pri meni tudi, jebiga je Renault.......jaz sem se navado pa v 15k km še nič ni crknilo, se pa sliši v bližini menjalnika, torej potisni ležaj naj ne bi do konca spustil ker je hidravlični.....ni pa preverjena informacija ker se mi ne da razdirati pol avta
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Mogoče treba samo mikrojermen malo našponat.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: čuden zvok
Po moje ne pišemo o istem. Čudni zvoki, ki jih omenja so lahko od jermenice alternatorja in ne od jermenov. Glasno je samo pri prostem teku. Če je to, svetujem čimprejšnjo zamenjavo. Cena menjave na servisu cca 170 EUR. Na enakem motorju 1,9 DCI sem jo moral zamenjati pri 75000 kmRoby napisal/-a:Imam Renault laguno 1.9 dci in mi v prostem teku čudno deluje.Obrati so normalni v kabini pa kot da se jermeni čujejo.Pol ko se pa vozi je pa normalno vse.Ima prevoženih cca 95.000 km.Kaj bi lahko to bilo.
Re: čuden zvok
negaga napisal/-a:Po moje ne pišemo o istem. Čudni zvoki, ki jih omenja so lahko od jermenice alternatorja in ne od jermenov. Glasno je samo pri prostem teku. Če je to, svetujem čimprejšnjo zamenjavo. Cena menjave na servisu cca 170 EUR. Na enakem motorju 1,9 DCI sem jo moral zamenjati pri 75000 kmRoby napisal/-a:Imam Renault laguno 1.9 dci in mi v prostem teku čudno deluje.Obrati so normalni v kabini pa kot da se jermeni čujejo.Pol ko se pa vozi je pa normalno vse.Ima prevoženih cca 95.000 km.Kaj bi lahko to bilo.
Mislim da bo to ta napaka.Kajti danes sem pogledal malo pri motorju in res prihaja zvok od te strani kot je altinator.In to samo ko je v prostem teku, mislim da bom kar zamenjal jermen in ostalo.Kateri servis mi priporočate?sem iz mariborske regije?Nerabi glih bit original servis renault