okvara števca za hitrost

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
canyon

okvara števca za hitrost

Odgovor Napisal/-a canyon »

Zdravo sm bl nou na forumu pa še nism usepeu čist usega pregledat v iskanju pa tudi nism ničesar našel pa me zanima če kdo ve kako se pri cliotu 1.4 RT 1994 letnik zamenja komplet števec al pa da bi ga saj vn uzeu pa pogledu kaj ne narobe ker mi je zašteku in mi hitrosti sploh ne kaže več kilometre obrate nivo olja in pa temperaturo morotja mi pa lepo kaže ... je meu že kdo podoben problem s števcem pri tem cliotu ???
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: okvara števca za hitrost

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

canyon napisal/-a:Zdravo sm bl nou na forumu pa še nism usepeu čist usega pregledat v iskanju pa tudi nism ničesar našel pa me zanima če kdo ve kako se pri cliotu 1.4 RT 1994 letnik zamenja komplet števec al pa da bi ga saj vn uzeu pa pogledu kaj ne narobe ker mi je zašteku in mi hitrosti sploh ne kaže več kilometre obrate nivo olja in pa temperaturo morotja mi pa lepo kaže ... je meu že kdo podoben problem s števcem pri tem cliotu ???
Zgornjo ploščo-pokrov armature dol, plastike okoli volana dol, par šraufov in ga maš zunaj.
Če ti vse dela razen hitrosti je verjetno zajla strgana, oziroma je staknjena ven je pa en tak bel plastičen adapter, kjer se vtakne v sam števec...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
canyon

hvala ... bom jutr takoj šu v akcijo da zrihtam sam se mi to čudn zdi k use dela razn brzine ne in sm predvidevu da je kej druzga iz števcem narobe ...
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

Če ti dela vse razn brzine pol je ziher zajla kriva, tko da torxe v roke pa akcija.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
canyon

ok zdej sm razkopu narazn pa pršu do zajle sam zdej pa neupam več k sm mal bl grobe sorte pa hit kej polomm ... pa me zanima kako se zajla iztakne ?? mal sm že sprobavu pa sm raj nehu da nebi kej zlomu :roll:
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

če me spomin ne vara se sam ven potegne, gre pa bol na trdo. Sam na tvojem mestu bi počaku še na kak komentar da ne boš res polomu česa ker nisem ziher.
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

js sm isto pr svoji 19ki števc vn dau. zajla gre res bl na trdo dol. sam mal močnej trzneš pa gre. pomoje da nimaš kej polomt
Uporabniški avatar
canyon

sm se pol kr spravu pa probu mal bl tko ... pa sm vidu da se sam zajla mal bl na trdo iztakne pa je blo ql ... tko da mam že druge števce in mi dela tk kt je treba
Odgovori