clio 1.2 96 letnik ne vžge

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
edi

clio 1.2 96 letnik ne vžge

Odgovor Napisal/-a edi »

bencinska pumpa mi ne obrne pa sm jo zamenjou pa je isti ku...! zdej sm pogruntou da do pumpe sploh ne pride elektrika pa me zanima če ma kdo kako tako izkušnjo kje bi se lahko zgubu štrom!!! crknu mi je pa med vožnjo :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: clio 1.2 96 letnik ne vžge

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

edi napisal/-a:bencinska pumpa mi ne obrne pa sm jo zamenjou pa je isti ku...! zdej sm pogruntou da do pumpe sploh ne pride elektrika pa me zanima če ma kdo kako tako izkušnjo kje bi se lahko zgubu štrom!!! crknu mi je pa med vožnjo :twisted: :twisted: :twisted:
Najprej poglej varovalke...potem releje....itd.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
Fan
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Fan »

Pozdravljeni

Preverite:
- varovalke
- senzor položaja glavne gredi

Lep pozdrav
Ker imam prepoved zasebnih sporočil, mi lahko vaša vprašanje pošljete na: [email protected]

https://www.facebook.com/Zavorni-Servis ... en-section" onclick="window.open(this.href);return false;
edi

Odgovor Napisal/-a edi »

gajba od cliota je zrihtana in sicer sm kr na novo potegnu plus kabel do bencinske pumpe kr je namreč vse celo od varovalk, konektorjev .......... elektrike pa ni. nad njim so obupavali mojstri s poblaščenih servisou tako da sem sedaj s klučavnce potegnu nov plus in gajba laufa. :lol: :lol: :lol: :lol:
Odgovori