R19 l.94 gretje
R19 l.94 gretje
Zanima me, če ima kdo kakšno idejo, zakaj ne piha toplo. Temperatura motorja je normalna, ventilator dela. Je možno, da je kakšna loputa (če jo sploh ima) v defektu? Kako je s čiščenjem "pečke"? Je kdo že to delal doma? Aja, pa klime nima... 
poglej, če maš termostat noter, če ga nnimaš ti bo kazalo temperaturo na mestu motorja normalno,med vožnjo pa ne,mal piha noter, ampak ne velik , večina jih ven vrže termostate, ko jim ki sredi poti zašteka, mogoče je pa tud hin.
če pa to ni, je 100% grelna pečka zaštopana, probi spucat ali pa kr novo, pa komplet sistem dobro prepucati pa spet delovalo.
če pa to ni, je 100% grelna pečka zaštopana, probi spucat ali pa kr novo, pa komplet sistem dobro prepucati pa spet delovalo.
Zadnjič spremenil wily, dne 12 Dec 2009, 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: r19
To pa res. Dela je veliko.zizek napisal/-a:Peèka ni draga, samo delo je.MeSkO__ napisal/-a:Em.. mel sem isti problem na 19tki. Menjal sem peèko(radiator) pa je vse delalo normalno dalje. Menjaj peèko. Nevem èe pride 20€
r19
Spucaj pečko.Deset litrov vode liter žveplene kisline in lepo zakroži enih deset minut malo pustiš pa spet zakrožiš in izpereš,99% da ti bo spucalo.Samo pazi da boš samo v pečki zakrožil,ne pa v celem sistemu in na oči pazi!!!!Pečka ma vhod in izhod na steni med moto. prostorom.Daš dve navadni gumjasti cevi gor povežeš z malo črpalko za na vrtalnik in zakrožiš.
isti problem pri meganu 2001 letnik. slabo gretje, nov filter kabine, nov termostat, gretje pa še vedno slabo. Antifriza še nisem menjal. prvo poizkusim menjat antifriz?
Ve kdo koliko stane ta pečka za megana? kje je, kako pridet do nje, kako ščisti sistem, kake slike...? nisem še tega počel pa res ne bi rad celega avta razkopal na koncu pa nič naredil!
hvala, lp
Ve kdo koliko stane ta pečka za megana? kje je, kako pridet do nje, kako ščisti sistem, kake slike...? nisem še tega počel pa res ne bi rad celega avta razkopal na koncu pa nič naredil!
hvala, lp
En post nad tvojim piše kako očistiš pečko. Če boš zamenjal antifriz ne bo nič boljše kaj se gretja tiče.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG