Morš ga pol kej prpelat pokazat na lokalca
CLIO III RenaultSport 200 l.'09 papa..
Za rajcefiber!Pancho napisal/-a:Čestitke in varno vožnjo. Pa veliko užitkov.
Tole pa dodajam kar tako brezveze
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Pancho Ubijalska slikca!
Avto sm dobu ze v torek, sam sm biu skoz na cest pa nism kej dost kle. Mam ene butaste slikce... ampak za predstavo bo. Vazno da ma tablico KR-KZ-700:) Kr-kamikaza-700:P

Z avtom sem zadovoljen, lega je super, poraba prevelika (sam itak nima veze sej ni za sparat namenjen), prostorocna kartica je super, tempomat tud, luči za ovinek zakon. Zaenkrat bo to to. Komej čakam da nataknem gor letne čeveljcke pa mal sprobam...
PS: en catback sistem, al pa vsaj zadn lonc bi gor dau, da mal lepš zapoje (čeprou je kr uredu, sam bi blo fajn še mal bl glasnga met...)
Miltek?... pa če kdo ve kake cene naj napise....
Lp!
Avto sm dobu ze v torek, sam sm biu skoz na cest pa nism kej dost kle. Mam ene butaste slikce... ampak za predstavo bo. Vazno da ma tablico KR-KZ-700:) Kr-kamikaza-700:P

Z avtom sem zadovoljen, lega je super, poraba prevelika (sam itak nima veze sej ni za sparat namenjen), prostorocna kartica je super, tempomat tud, luči za ovinek zakon. Zaenkrat bo to to. Komej čakam da nataknem gor letne čeveljcke pa mal sprobam...
PS: en catback sistem, al pa vsaj zadn lonc bi gor dau, da mal lepš zapoje (čeprou je kr uredu, sam bi blo fajn še mal bl glasnga met...)
Miltek?... pa če kdo ve kake cene naj napise....
Lp!
Počaki, da se mašina razlaufa. Bo treba verjetno počakat tam do 10000 km, kar se pa zvoka tiče se bo pa vedno bolj drl in bo zvok tapravi šele po 10000km. Jaz mojga lonca zdaj ne bi menjaval, vse kar bi želel je, da bi bli zaključki fi70mm.
Praviš, da komaj čakaš, da mu natakneš letne gume, a so to Conti sc3 ali boš moral nabavit nove?
Praviš, da komaj čakaš, da mu natakneš letne gume, a so to Conti sc3 ali boš moral nabavit nove?