XCARLINK na avtoradiju z navigacijo.

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

XCARLINK na avtoradiju z navigacijo.

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Pozdravljeni.

Nekaj dni nazaj sem si umislil XCARLINK. Ko sem šel v CARAUDIOEMPIRE probat sva se z igorjem trudla zadevo usposobit, vendar noče delat.

Nek na netu sem našel potem zadevo:

XCARLink n est pas compatible avec la navigation Carminat monochrome

Fajn ne, a mogoče je kdo kej bol podkovan tu, kej več ve a res ni možno?

Tut če bom našel kako rešitev bom objavil tu, zato nova tema..

Hvala.
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

a radio nima aux vhoda. Mal prečekiraj. Ker če ma aux vhod potem eventuelno lahko prikloppiš zadevšno gor z malo modifikacijami.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Ne ni možn. Men isto ni delu carlink na avtoradiu z navigacijo. Tak da sm ga lahko lepo sam vrnu in so mi dal denar nazaj.
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ja no sam mora biti tle fora, če mam Aux in za CD changer, pol tut Xcarlink mora delat... Sam neka fora bi mogla bit, pa nikjer niti na enem forumu nisem našel da bi se že kdo poglobil v to...

Me zanimajo kaki podatki za CD changer kako pošilja podatke naprej v ta avtoradijo... Mogoče bi se pol lažje kaj skompletiralo...
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
obi
Kraj: medvoški štajerc

Odgovor Napisal/-a obi »

a ne priklopiš x car linka na aux. V bistvu ti bo lažje če boš vedel kaj pošilja x car link. Če pošilja neko obliko audia pol po moje ne bo problemov. Problem se pojavi pol samo prestavljanje in play. Glede CD menjalca pa neb vedu ka se pošilja sem ter tja.
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ja glede na to da je XCARLINK ubistvu "CD-CHANGER" ki namesto CD-jev bere fajle na prenosnih diskih, pol bi sklepal da zadeve za prenos podatkov do obeh delujejo isto, mislim da ne smeje biti tu neke znanosti...

Po moje prvo pogledat če gre štrom prav oziroma pogledat pri navadnem radiju kako gre in potem iste stvari isto priklopit.. bomo probal kej sešraufat skup, pa bomo vidl..

če pa kdo še kaj zbrska bom za vsako informacijo vesel.. :D
Slika
Uporabniški avatar
Devilll
Kraj: Vinorodna dežela Bizeljsko...

Odgovor Napisal/-a Devilll »

na nekaterih avtomobilih je potrebno iti na servis da preko testerja omogočijo aux ali cd changer vhod......
While the clouds above prepare to destroy....
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ja zaradi tega ker na radiju je posebna izbira tipk da prideš v expert mode kjer vklopiš aux, ni zakomplicirano, ampak če ne veš greš na servis :wink:
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype

UGOTOVITEV JE ZNANA: XCARLINK ne dela na radiju z monokromsko navigacijo

to je tak radio

Slika

Radio ima drugačne konektorje kot večina Renaultovih avtoradijev in žal ni vmesnega kabla ki bi funkcioniral in zadevo predvajal.

Mogoče bo kak štormar kdaj znal zvezat ampak js nisem znal. :wink:
Zadnjič spremenil gagi'd hype, dne 05 Mar 2010, 00:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

serija 1 ali 2

Slika

tole je serija 2
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Slika

to je pa moje :wink:
Slika
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

Carminat ja avto radio??
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
gagi'd hype

to je avtoradijo ni drugega, on ima posebne kontakte za obvolanski sistem in posebne za zaslon, tako da ni mogoče kupit vmesnik, da bi obvolanske komande delale na drugem radiju, oziroma samo eden ki se ga sprogramira. pa je 1.5x dražji

ali pa če zamejam celi sistem z obvolanskimi komandami in zaslonom :wink:
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Nevem točno kaj so vsi tej liniki ker ne razumem kej dost, ampak pri onem k je postopek mamo to tudi že na forumu, to so samo činče pa moraš pol vse na ipodu prestavljat komade in to, to ne dela drugače... To je samo AUX in

Xcarlink pa omogoča tuti prestavljanje pol z obvolanskimi in tudi na displeju piše kateri komad se vrti, itd.. :wink:
Slika
Odgovori