Twingo 1.2 16v L.01 By Serge| -Prometna Nesreča- *str. 14.*
Itq!! Če bom hotu vzet dnar, potem bojo dal dnar za totalko.. In to je Celih 900€ .. Fajn res, s tem si pa lahk jebem matercroma_man napisal/-a: Drugače pa amortizer, kugla, vilca sprednja, blatnik nov, vrate popravit, mal klepanja in je avto tak kot prej.
(pred tem pa še v bolnico po nekaj za bolečine)

ne mislit da boš dobil kej za "poškodbe", se boš pošteno opekel, edina varianta da še kaj dobiš je pol leta na opazovanjih, terapijah, slikanjih,...pa še tam včasih zavrnejo postopek.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
Pa tiste "poškodbe" lahk imajo drugi, jst jih mam res.. Nisem pa tak luzer da bom fejku, da bi pol še pizdarije mel..Serge| napisal/-a:To pa si mim falu, odškodnine ti izplačujejo!!! Sm šou do odvetnice...croma_man napisal/-a:ne mislit da boš dobil kej za "poškodbe", se boš pošteno opekel, edina varianta da še kaj dobiš je pol leta na opazovanjih, terapijah, slikanjih,...pa še tam včasih zavrnejo postopek.

Zakaj bi torej kdorkoli zavaroval in plačal AO+ če se potem neda v primeru nesreče nič dobit ven iz njega ?croma_man napisal/-a:sanja svinja kukuruz...že par let je tukaj luknja kjer si lahko kasiral od zavarovalnic zaštofana konkretno.
Jaz sem tudi govoril z odvetnico katera mi je svetovala da po končanem zdravljenju pridem na obisk v pisarno z vsemi papirji - kot sem že napisal in se napiše zahtevek za odškodnino iz AO+ zavarovanja in se še vloži tudi zahtevek za odškodnino iz morebitnega nezgodnega zavarovanja vzajemna ali kakorli pač kdo ima.
Zdaj nevem kako je s tabo Sergej, ampak mislim da kdor glumi ga itak zdravniki pogruntajo, saj niso bedaki.
Vem pa da bom zase zahteval zdravljenje na nivoju ! Fizioterapije ipd.
Vsi celo življenje nekaj plačujemo, potem pa ko pride do nesreče in ko dejansko ti postaneš nek strošek za zavarovalnice, te nihče noče slišat. Ampak ne se dat ! Odvetnik ti je najbolj pametna rešitev, te usaj resno jemlejo.