Dobil sem ga v 24 urah in vse tako kot mora biti. Cene so podobne ali pa je na herkules še ceneje kako olje. Sem pogledal za Elf Sporti 10w-40 je recimo na herkules 5 litrov 17€ na motornolje.com pa 30€.
Deniss napisal/-a:Da ne odpiram nove teme:
Ali je že kdo naročal pri motornoolje.com?
Kakšne so izkušnje, dostava?
LP Denis
Jaz sem pred kakim letom naročil na motornoolje.com,in so mi ga dostavili na dom v treh dneh.Vzel sem 6 litrov,da mi ni bilo treba plačat dostave,vendar takrat so oglaševali ceno,ki ni vsebovala davka in so mi ga potem dodatno še poračunali.Tako da nisem nič profitiral.kakor,če bi šel v trgovino po njega.Malo pogooglaj,se da bistveno ceneje dobit
Problem je v tem da sm js že olje naroču u petek in sm ga prčakvov učeri pa ga ni blo, pa dons isto k so mi napisal u mailu da bo učeri al pa dons pa nc, pa se na telefon se ne oglašajo, številka od mobitela ne obstaja tko da se jih loh kontaktira prek emaila.
naročte pri momovrsti, danes naročiš juter pa maš kot dogovorjeno ali do 10 zjutraj ali pa do 16 ure popoldne, koker oznaćiš tm, se pa držijo dogvora in bilo nikol problemov.
jst sem glih kupil 4L trans elfa 75w80 in sem zelo zadovoljen, še ceno sem mu malce zbil iz 7.5€ na 6.5€ na liter, men se splačal, menjalnik pa dela fenomenaln