Treninge mam pa vsak dan ko se čez največjo gužvo v lj na šiht gonim
Clio I ph1 1.4, l.'94 - by Jero
po čem pa sodiš da bi js bil pri 22 letih in 10 slalomih profi voznik ??kmetek napisal/-a:Eno je domačini z AX-i, drugo pa Autobianchi rakete s skoraj profi vozniki![]()
No ok dost tega nabijanja, čakamo slikco in pa kakšen napredek
drugače pa hvala če tako zgleda
Lp,Nejc

Ok no... evo ena kost za glodat...
sicer zle zgleda že bol bogo k je ves razkopan ampak za silo bo 

sorry za kvaliteto fotk, mobitel+tema=zanič slika

sorry za kvaliteto fotk, mobitel+tema=zanič slika
Zadnjič spremenil jero_13, dne 30 Nov 2009, 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije
No neki malga update-a, zmontiran je nov volanček od QSP-ja in sicer kopija od OMP Corsice:

Evo pa še fotkica od zadnjega mosta ko je pršu domou

No pa še detajl stabilizatorja:

Most je na žalost zavit v folijo, boljše fotke ter primerjava serijski in dirkalni bojo sledile ob montaži na avto.

Evo pa še fotkica od zadnjega mosta ko je pršu domou

No pa še detajl stabilizatorja:

Most je na žalost zavit v folijo, boljše fotke ter primerjava serijski in dirkalni bojo sledile ob montaži na avto.

No da se spet mal oglasim, pa razložim kaj se dogaja v moji glavi
No pač naletu sm na tole:
Klik
Morm rečt da me resno mikajo tili zadnji blatniki iz poliestra za ventilerja. Majo pa par pozitivnih lastnosti:
1. Lastniki ventilerjou mi neboste težil da vam odžiram originalne dele
2. Ne rustajo
3. So dost lažji kot plehnati
No zdej samo še čakamo da se razreši moja prošnja za nov šiht, od tega je pa tut odvisno kok hitr bo avto skupi sestavljen in pa kakšen bo
No pač naletu sm na tole:
Klik
Morm rečt da me resno mikajo tili zadnji blatniki iz poliestra za ventilerja. Majo pa par pozitivnih lastnosti:
1. Lastniki ventilerjou mi neboste težil da vam odžiram originalne dele
2. Ne rustajo
3. So dost lažji kot plehnati
No zdej samo še čakamo da se razreši moja prošnja za nov šiht, od tega je pa tut odvisno kok hitr bo avto skupi sestavljen in pa kakšen bo

tukaj se zelo strinjam, če pobereš zadaj še sedeže ven je avto v ovinkih zelo nemiren, sicer je zabavno samo ko pri 100+ odtrga rit maš še zelo malo možnosti popravit situacijo. Definitivno vsaj akku zadaj.kmetek napisal/-a:No po drugi strani pa je Clio že tko zadej prelahek, raje kakšno lažjo havbo za ta dnar, pa akumulator v prtljažnik pomoje. Pa še se kej tazga najde da izboljšaš težišèe.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99