meglenke

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
megane132
Kraj: MB

meglenke

Odgovor Napisal/-a megane132 »

Pozdravljeni!
Zasledl sem Angel eyes Meglenka, pa me zanima kako se takšne meglenke kaj obnesejo, če vredi svetijo, če mora bit homoligacija,če jih kdo ima zmontirane kako je zadovoljen ker koliko vidim niso slabe, in bi se jih splačalo nabavit
link:
http://www.mstyling.net/shop/ostalo/ang ... a-n76.html

Vsi komentarji dobrodošli
Prodam originalna renault alu platišča z gumami 16 col lepo ohranjene

http://www.bolha.com/alu-platisca-16/al ... 1277370086
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Videl jih še nisem in niti ne vem kako svetijo. V vsakem primeru pa mora bit homologacija. Tudi če menjaš obstoječe. Isto kot luči.
Uporabniški avatar
umlinar
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a umlinar »

in kaj si do sedaj videl vec s prizganimi sprednjimi meglenkami med normalno voznjo??? (nad 30km/h)
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

umlinar napisal/-a:...med normalno voznjo??? (nad 30km/h)
Ne vem no, zame oblačno/megleno vreme ni ravno "normalno", za to pa so meglenke al kako? Ne vem, če ne b imele nobenega efekta, zakaj sploh obstajajo?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Js ne vidim popolnoma nič več z meglenkami.... mogoče edino zvečer pomaga rikvercat :lol: :lol: Spredaj pa nevem, ko parkiram v garaži? :lol:

Šalo na stran.. js še nikoli nisem zaradi miglenk nič bolje videl na cesti, pomaga pa pri vidljivosti v tem smislu da te drugi vozniki v slabih razmerah prej opazijo.. sploh kak dež na AC in podobno. Pa fajn zgleda :P
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

no pa se bood spet začele debate in kreg o tem kako fajn svetjo meglenke po dežju na avtocesti :wink:
Slika
Uporabniški avatar
megane132
Kraj: MB

Odgovor Napisal/-a megane132 »

no da se ne bodo začeli kregat, bom malo spremenil temo in postavil še eno vprašanje kako pa je kaj z Svetleči ventilčki Tireflys ( http://img.bolha.com/images/image/ab/18 ... 35c10a.jpg )
Takšen je efekt teh ventilčkov med vožnjio.

Kako je kaj z policaji(če lahko kaj komplicirajo glede teh ventilčkov),

Mnenja in komentarji dobrodošli
Prodam originalna renault alu platišča z gumami 16 col lepo ohranjene

http://www.bolha.com/alu-platisca-16/al ... 1277370086
Uporabniški avatar
umlinar

MEGLENKE SO ZATO, DA TE DRUGI BOLJE VIDIJO in se smejo uporabljati v primeru, ko je vidljivost MANJSA od 50 METROV! V nasprotnem primeru slepis nasproti vozece in si za moje pojme zasluzis zelo veliko kazen.
Pa ne mi govorit, da bols vidis z meglenkami. Ce je temu tako, pol gledas sam 5 metrov pred sabo al kaj????? se nism vidu avta, ki bi mu svetle kam dle naprej. Cudno, da se nis kaksnga zbiu na cesti. Mogoc bos mogu, da si bos prsu gor dolocene stvari....
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

ne se razburjat

meglenke svetjo bl na stran...mogoče jih uporablja zato da vid prej kšnga zajca al pa mačko če hoče pred avto skočt.. :P
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

nekaterim vklopljene meglenke dodajo 20PS.

Drgač je pa umlinar razložu taprav pomen meglenk, ampak ponavad jih folk ravno kontra uporablja...

Homologirat je pa seveda treba (čeprav na linku ni zasledit o kakšnih papirjih - torej jih najbrž ni). In policaju bi znale hitr v oči past...
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

umlinar napisal/-a:MEGLENKE SO ZATO, DA TE DRUGI BOLJE VIDIJO in se smejo uporabljati v primeru, ko je vidljivost MANJSA od 50 METROV! V nasprotnem primeru slepis nasproti vozece in si za moje pojme zasluzis zelo veliko kazen.
Pa ne mi govorit, da bols vidis z meglenkami. Ce je temu tako, pol gledas sam 5 metrov pred sabo al kaj????? se nism vidu avta, ki bi mu svetle kam dle naprej. Cudno, da se nis kaksnga zbiu na cesti. Mogoc bos mogu, da si bos prsu gor dolocene stvari....
mene do zdej se noben ni motil na cesti zaradi meglenk, mogoce kaksen starejsi avtomobil pri katerem cudno svetijo, drugace so pa meglenke usmerjene v cestisce, tako da je motece za nasprotno vozeca vozila samo v primeru mokrega cestisca. potem bi se lohka tudi kregal zaradi novejsih fiatov in mercedesov ker jim pri zavijanju sveti ena od meglenk.

in itak je padla debata katera nima veze z vprsanjem uporabnika

te meglenke z linka so itak samo za styling in ce so ti vsec jih pac kup,

mstyling da ponavadi zravn TUV tako da ne bo problemov pri homologaciji
Uporabniški avatar
umlinar

telicek
Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

mene tud še ni nben motu z meglenkami k je vozu nasproti, tko da jih tud sam uporabljam u megli in u kakem snežnem metežu, nevem zakaj bi jih dali na avto če nebi služle za nč kot da te nekdo prej opazi..če bi blo sam to bi ti lohk dodali rotacijko luč kt na traktor :lol:
me pa znajo bolj kot meglenke motit tisti izkušeni športni vozniki ki se ti lepijo odzadi da pokažejo svojo prekrasno športno vožnjo in super močan auto ki so jim ga za r.d. kupli očka in mami..taki si pomoje zaslužijo največjo kazen
Odgovori