Clio I 1.8 16v, l.'95 (prodam ter prosim za zaklep str.15)

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Clio I 1.8 16v, l.'95 (prodam ter prosim za zaklep str.15)

Odgovor Napisal/-a wily »

kot me že velik ljudi pozna, bom spet prstavil svojega clia 16v, ki se je pa ž skoraj letu dni velik spremenil okoli videza in okoli podvozja ter malce mašine, mašine bolj tk potrebno je bilo menjati motor, ker je prejšen se zamislil malce ojnične ležaje znucat :D tako da sem naredil slike.
začetek kako sem ga pripeljal domov, nato menjal par vrst platišč ter menjal prednji odbijač, vse imam poslikan tako da vam želim veliko lepih ogledov, ter vsak komnetar je dobordošel, dober ali slab, vse spremljamo a zavodu in na soci :lol: :lol:

prvo ko sem ga pripeljal domov:
Slika
Slika

isti teden menjal platišča, takoj sem dal eno colo večje ter malce podobne:
Slika
Slika
takrat je še clio mel, tale grd in neroden odbijač!

potem sem zamenjal platišča iz 16col na isti col samo da je zadi bilo malce dojče kr 9J :shock: je šlo pod zadne boke, spredja je bilo pa 7.5:
Slika
Slika
nato sem pa videl na eni sliki, ko je imel švabo prednji odbijač od novejšga clia in mi je bilo tako ušeč, da sem takoj vrgel unega dol pa tega uredil pa gor dal, malce mi je dvigalka pomagala :P umes je pa še clio dobil registracijo, ter spet po 5tih letih uradno na cesti
Slika
Slika
pol je prišel čas avtoslaloma in sem moral dat nekaj gor da sem se lahko peljal in da nisem uničil odbijač od clia2, ampak te slikce so še ko sem se pripravil na zimo in si obul luštna platišča(saj meni so) in zimske copatke:
Slika
Slika
Slika
umes, sem zamenjal še zadnje luči z original, ker so mi tista lexus bila nekam čudna, ter kolega mi je temnil zadnje šipe, zadnjo pa ni znal ampak sem jst po skrbel in je zdej še zadnja temna.
Slika
Slika
zadnje luči morem še temnit pa bo u lulo:D

v notranjost zafilal lukne z zvočnikim:
Slika

umes sem še kupil še enega clia 16v, zaradi tega ker je meni ribnil motor, vozilo sem počasi začel razdirat in po delih prodajati. bil je letnik 93, plave barve, ter malo slbše ohranjen, kar se pa tiče motorja pa ostalih stvari je pa bil v tipitopi stanju:
Slika
Slika
Slika
ostale slike pa tak že poznate.
imel sem še dva navadna clia umes, enega comfort, ki je bil zelo ugoden nakup, pa je šou takoj naprej, ampak prvo mislil v dele pa se je našel dober kupec:
Slika
Slika
umes še vozil clia fidji od mame :D, ki sem še vozil en slalom na ivarčkem jeszeru, za 1.2 se je vozil solidno, drel se je pa najbolj, kr brez filtra vozil :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika

tako da kmalu pridejo še nove slike, kako poteka delo na novem motorju, ter kaj sem še vse mogel dodati okoli motornega prostora.
l.p.wily :D
Zadnjič spremenil wily, dne 03 Jun 2010, 01:13, skupaj popravljeno 17 krat.
Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

willi men je ta clio prou ušeč, sm celo razmišljou da bi ga ogledat šou ko je biu na a.netu sam me je glih odbijač mau zmedu :D če bi biu ta zimski gor bi se zihr slišala takrat :wink:

sam neki me zanima o.t. a je mami vedla da vozu slalom z njenim autom? al si pač nekam mogu nujno it? :lol:
Uporabniški avatar
wily

vedla je.... še oba starša in seka sta prišla me navijat, celo sestro sem zraven peljal ko smo meli trening :D tresla se je, ko je stopla ven iz avta :lol:
Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

hehehe :smt005 sam so pa legende tvoji da ti dajo auto pa še navijat pridejo :lol:
Uporabniški avatar
activity
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a activity »

lepo lepo :D
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

MMUUUUUUUUUUUUUUU, Milka MA"Fakkazzz... :D :D
Te kr dostikrat vidm v Šempetru... :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Z zamenjanim odbijačem zgleda kar spodobno :)

Še s haubo bi jaz nekaj naredu ker tale bad look je malce prehud. A luči kljub badlooku lepo svetijo?
Uporabniški avatar
Bela

Odgovor Napisal/-a Bela »

zakaj ne menjaš odbijača od tega modrega za dele?? :oops:
Uporabniški avatar
wily

Serge| napisal/-a:MMUUUUUUUUUUUUUUU, Milka MA"Fakkazzz... :D :D
Te kr dostikrat vidm v Šempetru... :wink:
ja obvezno zjutri na koffe v salso, pol pa ene parkrat še umes, ja iz prebolda sem pa morem zmer mim šempetra pa to, pa sash je tm doma, pa zmer kej delamo okol njegovga al pa okol mojga avta, če drugič vidiš poblendi a gremo na koffe :D
Uporabniški avatar
wily

Bela napisal/-a:zakaj ne menjaš odbijača od tega modrega za dele?? :oops:
Tadej napisal/-a:A luči kljub badlooku lepo svetijo?
ja zato, ker nisem pristaš original odbijačev in mi je predelan odbijač bolj ušeč 8) :D

ja luči čisto normaln svetijo, samo da uporabljam največ dolge, ker dolge mam ponoč za kratke, ampak bodo v prihodnost kake angel ali pa devil eyes.
prosil bi pa kak ps z devil ali pa angel eyes, če ma kdo časa da mi nardi ga lpo prosim :wink:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

wily napisal/-a:
Bela napisal/-a:...ker dolge mam ponoč za kratke...
Torej ponoči voziš samo z dolgimi al kako? Sori, ne zastopim tega čist :oops:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
wily

jp, tako je, doleg prižgem pa mi svetijo tako kot pr vsakemu kratke, če mam pa kratke so to tk, da vidim pred sabo kak meter :D
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

wily napisal/-a:prosil bi pa kak ps z devil ali pa angel eyes, če ma kdo časa da mi nardi ga lpo prosim :wink:
Ker imam ravno 5 minut preveč časa:

Slika

Slika

Slika

Malo na hitro je vse skupaj narejeno, ampak kljub češkosti se bistvo vidi.

Za moje pojme bi avtu najbolj pasale angel eyes, na havbi brez bad-looka, znanec jih je imel nekaj časa na belem ventilarju in je zgledalo zelo lepo (in to rečem jaz, ki prisegam na originalni izgled). Sicer pa avto je tvoj, naredi tako, da ti bo všeč.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
wily

lhka še angle eyes z badlook? lpo prosim, ker brez badlooka mi je nekma prazen spredi, zto mam jst rad badlook :P
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Odgovor Napisal/-a oorosh »

wily napisal/-a:lhka še angle eyes z badlook? lpo prosim, ker brez badlooka mi je nekma prazen spredi, zto mam jst rad badlook :P
Evo, še angeleyes z bad-lookom...

Slika
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Zaklenjeno