začetek kako sem ga pripeljal domov, nato menjal par vrst platišč ter menjal prednji odbijač, vse imam poslikan tako da vam želim veliko lepih ogledov, ter vsak komnetar je dobordošel, dober ali slab, vse spremljamo a zavodu in na soci
prvo ko sem ga pripeljal domov:

isti teden menjal platišča, takoj sem dal eno colo večje ter malce podobne:

takrat je še clio mel, tale grd in neroden odbijač!
potem sem zamenjal platišča iz 16col na isti col samo da je zadi bilo malce dojče kr 9J

nato sem pa videl na eni sliki, ko je imel švabo prednji odbijač od novejšga clia in mi je bilo tako ušeč, da sem takoj vrgel unega dol pa tega uredil pa gor dal, malce mi je dvigalka pomagala

pol je prišel čas avtoslaloma in sem moral dat nekaj gor da sem se lahko peljal in da nisem uničil odbijač od clia2, ampak te slikce so še ko sem se pripravil na zimo in si obul luštna platišča(saj meni so) in zimske copatke:

umes, sem zamenjal še zadnje luči z original, ker so mi tista lexus bila nekam čudna, ter kolega mi je temnil zadnje šipe, zadnjo pa ni znal ampak sem jst po skrbel in je zdej še zadnja temna.

zadnje luči morem še temnit pa bo u lulo:D
v notranjost zafilal lukne z zvočnikim:

umes sem še kupil še enega clia 16v, zaradi tega ker je meni ribnil motor, vozilo sem počasi začel razdirat in po delih prodajati. bil je letnik 93, plave barve, ter malo slbše ohranjen, kar se pa tiče motorja pa ostalih stvari je pa bil v tipitopi stanju:

ostale slike pa tak že poznate.
imel sem še dva navadna clia umes, enega comfort, ki je bil zelo ugoden nakup, pa je šou takoj naprej, ampak prvo mislil v dele pa se je našel dober kupec:

umes še vozil clia fidji od mame

tako da kmalu pridejo še nove slike, kako poteka delo na novem motorju, ter kaj sem še vse mogel dodati okoli motornega prostora.
l.p.wily