pokanje volana scenic II
pokanje volana scenic II
Ko zavrtim volam do konca in ko se vrača v prvotni položaj mi nekaj poči v volanu. Ali še komu cvili pedal za sklopko. kaj naj naredim??
Re: pokanje volana scenic II
Mislim, da je odpovedal ventil v volanski letvi oziroma ojačevalcu....nejc01 napisal/-a:Ko zavrtim volam do konca in ko se vrača v prvotni položaj mi nekaj poči v volanu. Ali še komu cvili pedal za sklopko. kaj naj naredim??
Pedalko probaj malo našpricat z kakim sprayem ( ne WD ).
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Letnik?nejc01 napisal/-a:Ko zavrtim volam do konca in ko se vrača v prvotni položaj mi nekaj poči v volanu. Ali še komu cvili pedal za sklopko. kaj naj naredim??
Za prvo je bila nota v sistemu popravil (Renault Net), kar pomeni da so to opravili ob rednem servisu na pooblaščencu (seveda če je lastnik to prijavil). Če si drugi lastnik potem je bil lastnik pred tabo pač pacek in to ni popravil...
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Letnik?
Za prvo je bila nota v sistemu popravil (Renault Net), kar pomeni da so to opravili ob rednem servisu na pooblaščencu (seveda če je lastnik to prijavil). Če si drugi lastnik potem je bil lastnik pred tabo pač pacek in to ni popravil...[/quote]
letnik je 2006
Za prvo je bila nota v sistemu popravil (Renault Net), kar pomeni da so to opravili ob rednem servisu na pooblaščencu (seveda če je lastnik to prijavil). Če si drugi lastnik potem je bil lastnik pred tabo pač pacek in to ni popravil...[/quote]
letnik je 2006
nejc01 napisal/-a:Letnik?
Za prvo je bila nota v sistemu popravil (Renault Net), kar pomeni da so to opravili ob rednem servisu na pooblaščencu (seveda če je lastnik to prijavil). Če si drugi lastnik potem je bil lastnik pred tabo pač pacek in to ni popravil...
letnik je 2006[/quote]
A ima že ledice zadaj? Kateri motor?
Glede pokanja volana. Meni je to počel (dejansko je škljocal, tako kot bi se zaklepal). Napaka na volanskem drogu, odpravljena v garanciji (ni bil vpoklic pač pa samo navodilo).
Cviljenje pedala sklopke ali sklopke, ko je vroča in speljuješ (oz. ga voziš na sklopki) v koloni? Če je to, je dvomasni vztrajnik sklopke, sklopka na 1.9dCi in 2.0 16V motorju.
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
A ima že ledice zadaj? Kateri motor?
Glede pokanja volana. Meni je to počel (dejansko je škljocal, tako kot bi se zaklepal). Napaka na volanskem drogu, odpravljena v garanciji (ni bil vpoklic pač pa samo navodilo).
Cviljenje pedala sklopke ali sklopke, ko je vroča in speljuješ (oz. ga voziš na sklopki) v koloni? Če je to, je dvomasni vztrajnik sklopke, sklopka na 1.9dCi in 2.0 16V motorju
Avto nima ledic motor je 1.9 dci fap. meni dela volan tako kot si opisal. Za sklopko pa je tako, da mi cvili pedal kot da bi guma ob gumo drsala
Cviljenje pedala sklopke ali sklopke, ko je vroča in speljuješ (oz. ga voziš na sklopki) v koloni? Če je to, je dvomasni vztrajnik sklopke, sklopka na 1.9dCi in 2.0 16V motorju
Avto nima ledic motor je 1.9 dci fap. meni dela volan tako kot si opisal. Za sklopko pa je tako, da mi cvili pedal kot da bi guma ob gumo drsala