Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
vrbnjak
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a vrbnjak »

Hvala vsem za iskrenost 8) tablico bom menjal itak in mašina bo trenutno ostala takšna,drugače pa sem že premišljeval ja 8) mogoče nekoč :) Ker po teh naših kurčevih cestah je to dovolj kaj je pot haubo.. Drugače pa se bo to mogoče kdaj zgodilo :) Glede styling pa je meni avto tak všeč da dol padeš! Če mi nebi bil ga nebi kupil.. Vsak ima svoj okus :)
Uporabniški avatar
vrbnjak

Uporabniški avatar
oasis91
Kraj: ilirska bistrica

Odgovor Napisal/-a oasis91 »

najprej se opravičm k bm to napisou sam se nemorm upret..js se zavedam da mam najgršo kanto :( sam ta auto se mi zdi tko zlo neokusno našminkan da se neb u njem vozu "ni za brdo karamela" :? pa res sori k sm tko nesramn sam mi nikakor ni ušeč..

sam če je teb pol je itak to super ;) pa srečno vožnjo
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Vsak ma svoj okus, men osebno je avto čist hud tak kot je edin k me mot je to da zadaj ni spojlerja gor, pa feltne bi morale bit svetlejše, k črne ne pašejo gor, drgač je pa avto zrihtan u nulo ne bi nič dol pobiral, sam sto ljudi sto okusov pa enkup fovšarije
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
vrbnjak

oasis91 napisal/-a:najprej se opravičm k bm to napisou sam se nemorm upret..js se zavedam da mam najgršo kanto :( sam ta auto se mi zdi tko zlo neokusno našminkan da se neb u njem vozu "ni za brdo karamela" :? pa res sori k sm tko nesramn sam mi nikakor ni ušeč..

sam če je teb pol je itak to super ;) pa srečno vožnjo
Dopade se mi da si odkrit :D Vsak ima svoj okus in sem zelo veseli da sem dosegel ta avto ker je za mene Angel za tebe pa Vragec :lol: Kej češ.... HVALA
Uporabniški avatar
vrbnjak

boncl napisal/-a:Vsak ma svoj okus, men osebno je avto čist hud tak kot je edin k me mot je to da zadaj ni spojlerja gor, pa feltne bi morale bit svetlejše, k črne ne pašejo gor, drgač je pa avto zrihtan u nulo ne bi nič dol pobiral, sam sto ljudi sto okusov pa enkup fovšarije

100ludi 100čudi kot si rekel 8) Dal bom spojler gor in posnel kakšen filmček in predstavim.. Feltne imam namen menjati O.Z Canova Black in mogoče tudi devil eyes... Trenutno pa počiva in tudi začel bom s tem ko bo se bližala pomlad :) Hvala
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

ijoo, sam ne totih feln gor dajat..se najdejo sigurno kake dosti lepše :wink:
Uporabniški avatar
vrbnjak

gaši napisal/-a:ijoo, sam ne totih feln gor dajat..se najdejo sigurno kake dosti lepše :wink:
HEH :D npr?
Uporabniški avatar
_BosTeK_
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a _BosTeK_ »

kaj pa imaš za pozimi??
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Kaj boš pa vozil pozimi?
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

a unega plavega še maš? če ja, zakaj pa nebi probal dat za foro gor une devil eyes na tega rdečga? lep avto, me je sam mikal dab ga kupil, ampak un zaden spojler mi je nekak bil.... aja pa je sploh zaden spojler bi homolo?
Uporabniški avatar
doctor10

Odgovor Napisal/-a doctor10 »

Meni je tudi kar všeč megančič. mogoče druge felne bolj svetle ja pa bo čist hud.
Uporabniški avatar
vrbnjak

Tadej napisal/-a:Kaj boš pa vozil pozimi?
Doma imamo Seata in škodo ter kombija :lol: tak da neki že bo..
Uporabniški avatar
vrbnjak

wily napisal/-a:a unega plavega še maš? če ja, zakaj pa nebi probal dat za foro gor une devil eyes na tega rdečga? lep avto, me je sam mikal dab ga kupil, ampak un zaden spojler mi je nekak bil.... aja pa je sploh zaden spojler bi homolo?
Plavega nimam več! sej neki studiram da bi devil eyes nabavu... Bomo še videli saj še je čas do poletja.. JA zadnji spojler je Homoligirani a en drugi tak da ni problemov kaj preveč :lol:
Uporabniški avatar
vrbnjak

doctor10 napisal/-a:Meni je tudi kar všeč megančič. mogoče druge felne bolj svetle ja pa bo čist hud.
HVALA HVALA :lol: Sej premišljujem o drugih feltnah!!! Ampak je itak namen črno rdeči tak da 100% da bom črne nabavu..
Zaklenjeno