Demontaža števca

Kotiček renojevih starodobnikov
Odgovori
Uporabniški avatar
Grega009
Kraj: Rudno

Demontaža števca

Odgovor Napisal/-a Grega009 »

Sicer je bilo to že objavljeno najbrž,... ampak nikjer nisem zasledil postoka demontaže. En mehankar mi je reku d je treba zgorn del armature odvijačt in pol staknt dol pol pa števc odšraufat. Pa ne najdem vijakov k nj bi to držal.Prosm za pomoč. Hvala lepa

Lep pozdrav

Grega
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Če se eš prav spomnim...

Plastiko okrog volana (4 šraubi s spodnje strani) in pod volanom pri nogah stran (2 šrauba zgoraj) stran. Potem je okrog števca plastika ki jo levo desno zgoraj držita 2 šrauba, to vzameš ven. Potem imaš pa števc zgoraj pritrjen z dvemi šraubi, in pa s spodnje strani armaturke pod volanom z dvema.

Potem samo z roko iztakneš zajlo iz zadnjega dela števca predn ga vzameš ven. Števc potegneš malo ven in nagneš da odklopiš še par konektorjev potem pa vzameš ven in je.

lp. :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

moofdi kako dobiš tisto plastiko okol volana dol? dons sm probavu pa ni šlo.kot da je na eni strani zalepljeno skupaj
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Pri mojem cliotu starem so bli spodaj pod volanom skriti vijaki. Mogoče tudi pri tebi.
Uporabniški avatar
adriano
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a adriano »

zadi so bli skriti pa jih nism vidu :oops:
pol mi je ratal. par žarnic sm zamenju pa konektorje spucu pa zaenkrat dela uredu. čist drgač se je zdej pelat po temi :lol:
Odgovori