Avtoradio Cabasse Laguna 2 ph2

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Ni za kej! Zej pa še sam mal tale dizajn poprav, da bojo vilce mal lepše pa začni prodajat naokol. :lol: Pašejo pa te vilce v dost če ne skor večino avtoradijev, ki imajo takšne luknjice.
Slika
Uporabniški avatar
mravla74

Odgovor Napisal/-a mravla74 »

Hehe, ja saj res. V glavnem imam pa sedaj nov problem in sicer kaj je kateri pin na konektorju. Sem že iskal pa za ta radio res nikjer nič nisem našel. Če ima kdo kakšno shemo pinov bi bil zelo hvaležen.

Slika
Renault Laguna II Ph2 Grandtour Initiale
Uporabniški avatar
robertp
Kraj: Vodice

Odgovor Napisal/-a robertp »

mravla74 napisal/-a:Hehe, ja saj res. V glavnem imam pa sedaj nov problem in sicer kaj je kateri pin na konektorju. Sem že iskal pa za ta radio res nikjer nič nisem našel. Če ima kdo kakšno shemo pinov bi bil zelo hvaležen.

Slika
Lotil si se na napačnem mestu :lol: :lol:
To kar si potegnil ven je samo CD izmenjevalec z komandami in IR sprejemnikom. Radio z ojačevalcem se nahaja nekje v avtu. Tam imaš prave konektorje od koder boš peljal signal na woofer...
Kaj moraš iskati je tule... http://www.instructables.com/id/SGGRYF8FBGW8FBJ/
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Uporabniški avatar
mravla74

Odgovor Napisal/-a mravla74 »

Hvala ti za tole, sem pa že posumil da bi moralo nekaj takega bit. Ker sem z multimetrom meril kabel od zvočnika do posameznih pinov na tem izmenjevalcu da bi prišel do pravih izhodov na radiu in nisem mogel ugotovit prave mase in signala.
Torej se nekje še nahaja ojačevalec na katerega je zadeva priklopljena.
Bom preštudiral tale link ki si ga dal. :D
thx.
Renault Laguna II Ph2 Grandtour Initiale
Odgovori