Zadeva porihtana

Potrebno je bilo zamenjati motorček. Še za ostale ,če boste imeli enake težave kot jaz, ker malo sem že popi... ,ko kljub po mejavi ni bilo sprva ok.
Torej najprej ščistil loputo in motorček. Kjub čiščenju ni bilo nekih opaznih sprememb, samo mrzel je lepše laufal. Potem zamenjal motorček z rabljenim zadeva dosti boljša , lepo hladen laufa na 1100 ampak še vedno daleč od tega kar bi moglo bit, seveda topel spet zaj... Nato si sposodim nov motorček v upanju ,da bo vredu,zamenjam ,ampak še vedno ne OK

. Grem na tester, dam nazaj rabljen motorček ,kot že napisal tester ne pokaže nobene napake in mi mehanik ročno nekaj štela , mislim da loputo in spravi lepo obrate nekje na 750. Jaz cel vesel plačam tistih 15 eur

, drugi dan hladen ugaša, po parih minutah, ko se segreje spet lepo laufa na 750 kot treba. Meni že lasje pokonci, jezen na vse skupaj, pa si še enkrat sposodim nov motorček, vstavim in sedaj dela kot je treba . IN jaz sem vesel

Za tise ,ki ste čistli loputo in po čiščenju obrati narastejo (sem na večih forumih zasledil ta problem) je to baje posledica tega, da je noter svinjarija , loputa se razštela, da dobi več zraka,da motor dela in je po čiščenju potrebno ročno nastavit.
Lp