olje laguna II
olje laguna II
laguna II 1.9 dci. Na indikatorju piše oil ok. od šestih črtic mankajo štiri tudi na šipki je šest črtic in se vidi da mankajo štiri črtice. A ve mogoče kdo koliko dcl. olja manjka.Če kdo ve koliko je od ene pa do druge črtice. Hvala za odgovore.
jaz tudi nocem bit nesramen, samo zakaj pri p.m ne veste uporablajt zavihka IŠČI, da vam, drugače pa o tem sem ze 1x sam pisal, mislim da je kmečka logika, da ko je mrzlo oziroma se bolj mrzlo, da se olje krči, in če še je malo avto po strani stoji oziroma ni v livelu, senzor ocitno zazna padec olja na kar on to prikaze kot majnko olja, ko pa pogledaš palčko ( za mene edini pravi indikator) pa seveda vidis da je olja dovolj
pa brez zamere, Pancho zaklep
pa brez zamere, Pancho zaklep
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
He, he, to je blo pri renoju smešno....med min in max je blo cca 1/2 do 3/4l, pri bmw jih vsaj 6 cilindrskih je ponavadi to 2 litra.umlinar napisal/-a:Js sploh nism vedu da so crtice na sipki. men je vazno, da ni pod polovico
Sm pa pred kratkim dolil pol litra olja noter in na sibki je blo stanje pred dolivanjem malonkost nad minimumom po dolivanju pa na ene 3/4.
LP
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI