Odpiranje vrat Twingo

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
kunte
Kraj: Novo mesto

Odpiranje vrat Twingo

Odgovor Napisal/-a kunte »

Žena se vozi z twingom letnik 1999. Predkratkim pa so se začeli problemi z odpiranjem vrat z notranje strani.Klukico moraš skoraj zlomiti da se vrata odprejo.Najprej se je začelo na desnih vratih in ker pri pregledu ključavnic nisem našel nobene napake sem z kleščami zvil žico , ki pelje od klukice do ključavnice in z dodatnim ovinkom skrajšal žico.Vendar se je zdaj isti problem pojavil na desnih vratih.Zanima me ali je slučajno na kljukici ali ključavnici kakšna podložka ali kaj podobnega , ki se je zrabilain je nastala prevelika zračnost med klukico in žico ali klučavnico in žico?
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Se ti kljukica kaj premika naprej pa nazaj? Na ključavnici dvomim da je problem. Bi rekel da na sami kljukici ali tam nekje.
Uporabniški avatar
kunte

Klukica je fiksirana z vijakom in se ne premika.
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Kompletna ja, samo ona je sestavljena iz več delov. Če imaš tam mogoče kaj lufta.
Uporabniški avatar
kunte

Včeraj sem končno pogruntal zakaj se vrata niso dala zapirati.Sicer se ne spomnim zakaj točno sem odstranjeval tapete vrat.Pri montaži kljukice je potrebno kljukico z kavelčki zatakniti v okvir vrat , da se kljukica ne more premikati. :?
Odgovori