Distančniki za Laguno II
Distančniki za Laguno II
Pozdravljeni,
imam Laguno II s 16" felnami (original alu) in gumami 205 55 R16.
avto bi rad razširil spredaj in zadaj.
Zdaj me pa zanima, kolikšne max. širine distančnikov lahko namestim spredaj, da mi guma ne bo rajsala blatnika pri zavijanju, in koliko zadaj?
Zanimajo me tudi mere teh distančnikov, ki se dajo kupiti.
velikost sredinske luknje, luknje vijakov...
imam Laguno II s 16" felnami (original alu) in gumami 205 55 R16.
avto bi rad razširil spredaj in zadaj.
Zdaj me pa zanima, kolikšne max. širine distančnikov lahko namestim spredaj, da mi guma ne bo rajsala blatnika pri zavijanju, in koliko zadaj?
Zanimajo me tudi mere teh distančnikov, ki se dajo kupiti.
velikost sredinske luknje, luknje vijakov...
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
meter v roko pa gasa
zmeri si rob gume in rob blatnika, potem pa enostavno na matematični način izračunaj diferenco oziroma za nepoznavalce razliko, ki je še mogoča, da ti guma ne bo drsala ob blatnik in si dobil rezultat.....simpl ko pasulj
zmeri si rob gume in rob blatnika, potem pa enostavno na matematični način izračunaj diferenco oziroma za nepoznavalce razliko, ki je še mogoča, da ti guma ne bo drsala ob blatnik in si dobil rezultat.....simpl ko pasulj
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
- RobMayth
- Kraj: ...It's Balkan you know, i change Bentley to Lada...
No da se neboš matral sem si jaz zmeril kolko mm distančnike rabim in sem ugotovil da 20mm zadaj in 12-15mm spredaj bi bilo optimalno med izgledom in uporabnostjo, kaj več pa spomladi ko jih bom zmontiral
P.S. Mere niso popolnoma natančne, ker je blo bolj ali manj na hitro izmerjeno, saj imam možnost da jih lahko po potrebi zmanjšam
P.S. Mere niso popolnoma natančne, ker je blo bolj ali manj na hitro izmerjeno, saj imam možnost da jih lahko po potrebi zmanjšam
My penis is so polite, it stands up so girls have a place to sit down...
Na tukej sm najdu na avtonetu distancnike pa si poglej:
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3191825
http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=3191825
Laguna 1.9 dCi ATHUENTIQE
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL
ALPINE IVA D106R
IMPULSE SD1400
2XIMPULSE CW-12AL