Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Dancy
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Dancy »

Jaz sm že mela na teh rat kape, pa so ble tok grde da rabm nove, sm taprave kupla 13 col, ampak te rat kape majo kao 5 šravfov in tm na sredin preveč vn štrli, jaz mam pa 4 šravfe in se ne uleže gor, sam vsen pismo če delajo univerzal, bi mogl sedt gor :evil:
Uporabniški avatar
Dancy

Pa še neki, zakaj morem jaz na vsake 2-3 mesce menat žarnco h4, čist vedno mi crkne in zdele sm se par dni vozila sam z eno delujočo, pa mi je avto stal 2 dni, dons pržgem pa še druga crknla...katastrofa :mad:
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Fajn bi blo prevert regulator napetosti.
A se ti luči prižgejo, ko daš kontakt in potem ugasnejo ko vžigaš avto, nato pa spet prižgejo?
Slika
Uporabniški avatar
Dancy

Ne nč se mi tko ne pržigajo, jaz k vžgem avto jih morem sama pržgat :wink:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Dobro bi blo izmerit napetost akumulatorja pri prižganem avtomobilu. Mogoče je visoka in skuri žarnice. Kje pa kupuješ žarnice?
Uporabniški avatar
Dancy

Ponavad v btcju hala a, ma vzela sm tud od philipsa k je ena skor 20€, pa mi je vsen crknla, pol od osrama mi isto crkuje, dons mi je kr še ta druga crknla, tko da so sam pozicije delale. To more bit neki z avtom narobe, ker mi na vsake 2 mesca crkujejo :mad:
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Pri našem domačem polotu je to standard, ampak verjemi lahko je še slabše ker zadnje pa crkujejo na en mesec..

Pa avto je 02 letnik :roll:

Renault je zakon.. Drugače pa le pri enem štromarju preveri kaj se dogaja z napetostjo... :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Izmeri napetost akumulatorja med prižganim avtom. Zdi se mi da je previsoka in ti kuri žarnice. Al se pa zapelji do kakega avtoelektričarja da pogleda kaj je narobe.
Uporabniški avatar
Dancy

Avto je prodan, tko da se lahk tema zaklene :wink:
Zaklenjeno