Clio I 1.8 16V, l. '91 - Tinetov beli 16V

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Malo dokumentacije prosim :D :D
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
TineBR
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a TineBR »

Slika
Slika
Bl počas gre, ker velik kosov zamenjam in jih je kdaj problem staknt.
Uporabniški avatar
TineBR

Še neki me zanima. Če ma kdo izkušnje z voskom za prage in podobno.
Nek se ga je mal več nabral k je po vogalih dol teku in zdej se ni čist posušu je tak mal kt ena gosta krema.
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Se bo že posušu,nč bat.Jst sm lih dns spustu eno celo piksno voska u moje boke da bodo lepo zaščiteni ostal.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Baje se to suši kar lep čas in je to normalno. :wink:
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

supr zgleda 8)
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

To je čist normalno. Mi smo dali kombija lani zaščitit pa je še kak teden v garaži blo videt sledi voska.
Uporabniški avatar
TineBR

Evo ratal mi je strop gor spravt.
Slika

Zdej se mi je pa pojavu kr velik problem. In sicer pri zadnih šipa, vsi šterje
šraufi k so za šipo so fuč. Do nekam se jih je dal odtegnt pol pa nikamor več.
Tko da ne vem kaj bom zdej, in pr eni ročki za odperat je isto.
Slika :mad: :mad:
Uporabniški avatar
nightmare

Limat stropa nazaj nit nebi blo potrebno saj ne opravlja nobene funkcije razen tega da streha deluje bol trdna.Bi pa bila poškodba v primeru,da te ujame toča dosti manša ker bi streha nekako vibrirala in dušila udarce.No zdej je kar je ma bi bilo bolše,če je ne bi lima.

Kar se pa teh šraufkou za pritrditev stranskega stekla tiče je pa res kriza ja,nevem kaj so misnli ko so to delal. :lol:
jufek

Odgovor Napisal/-a jufek »

pejt pogledat na neta, sej je velik teh cliov ki so mel te šipe, pa lpo vzemi vrtalni stroj pa tam ko so gezipe(nete) tm lpo prevrti čez pa si pol doma daš nove gezipe(nete) v svojga clia, rešen problem, pa fajn je da najdeš šipe z istim letnikim, aja pa mogoče ti bo tud kak odpad hotel samo zamenjati, pač tvoje za nove+ manjše doplačilo, to je najboljša varijanta, ker nov čep mislim da pride 22€ komad in se ne splača nove kupt.
Uporabniški avatar
schik

nightmare napisal/-a:Limat stropa nazaj nit nebi blo potrebno saj ne opravlja nobene funkcije razen tega da streha deluje bol trdna.Bi pa bila poškodba v primeru,da te ujame toča dosti manša ker bi streha nekako vibrirala in dušila udarce.No zdej je kar je ma bi bilo bolše,če je ne bi lima.

Kar se pa teh šraufkou za pritrditev stranskega stekla tiče je pa res kriza ja,nevem kaj so misnli ko so to delal. :lol:
Strop služi samo kot obloga zaradi izgleda in izolacije. V primeru toče pa ni nobene spremebe.
Uporabniški avatar
TineBR

jufek napisal/-a:pejt pogledat na neta, sej je velik teh cliov ki so mel te šipe, pa lpo vzemi vrtalni stroj pa tam ko so gezipe(nete) tm lpo prevrti čez pa si pol doma daš nove gezipe(nete) v svojga clia, rešen problem, pa fajn je da najdeš šipe z istim letnikim, aja pa mogoče ti bo tud kak odpad hotel samo zamenjati, pač tvoje za nove+ manjše doplačilo, to je najboljša varijanta, ker nov čep mislim da pride 22€ komad in se ne splača nove kupt.

To pa sploh ni tok slaba ideja če se že ne bo dal drugač rešit.
Uporabniški avatar
nightmare

schik napisal/-a:
nightmare napisal/-a:Limat stropa nazaj nit nebi blo potrebno saj ne opravlja nobene funkcije razen tega da streha deluje bol trdna.Bi pa bila poškodba v primeru,da te ujame toča dosti manša ker bi streha nekako vibrirala in dušila udarce.No zdej je kar je ma bi bilo bolše,če je ne bi lima.

Strop služi samo kot obloga zaradi izgleda in izolacije. V primeru toče pa ni nobene spremebe.
Da je streha dosti bol mehka(ko ga pereš stalno skače) sigurno drži.Ravno zaradi tega je strop priliman,če pa ni pa ima avto po stropu naliman karton(megane II). Da pa so posledice po toči manše pa so mi povedali majstri,ki se z tem ukvarjajo in kateri so mi svetovali,da stropa po popravilu toče pri prejšnjem cliu ne limam nazaj.
Uporabniški avatar
schik

nightmare napisal/-a:
schik napisal/-a:

Da je streha dosti bol mehka(ko ga pereš stalno skače) sigurno drži.Ravno zaradi tega je strop priliman,če pa ni pa ima avto po stropu naliman karton(megane II). Da pa so posledice po toči manše pa so mi povedali majstri,ki se z tem ukvarjajo in kateri so mi svetovali,da stropa po popravilu toče pri prejšnjem cliu ne limam nazaj.
Maš prav. Sem dobil točno informacijo. Vzamem nazaj.
Uporabniški avatar
TineBR

Sam nakonc vsega mam pa jest strop še zmeri prliman zdej :D

No neki pa le delam. Avto zdej lavfov tok, da se je segrela voda in vklopu ventilator.
Slika

Nalimana je tud folija.
Slika

Pa not je ubistvu tud čist sestavlen. :D
Zamenov bi rt edin vratne tapete. Zdej so tiste "papernate" rad bi pa dobu čist plastične. Pa še zmeri iščem bočno letvico.
Odgovori