Renault clio 1,2 16v
Renault clio 1,2 16v
Včeraj se mi je med vožnjo prižgala kontrolna lučka zagonskega segrevanja in motenj v delovanju elektronike ter prisotnost vode v plinskem olju. Takoj za njo se je prižgala lučka za izpušne pline. Vozilo sem ustavil in ugasnil. Ko sem ga spet zagnal, lučka zagonskega segrevanje ni gorela več, lučka izpušnih plinov pa gori še danes. Avto ima 67.000 km, letnik 2004.
Kaj bi tu lahko bilo narobe in kaj lahko pričakujem?
Kaj bi tu lahko bilo narobe in kaj lahko pričakujem?
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica
Lahko pa tudi da je sonda. Avto pelji na tester, ker trenutno ne veš kaj je v ozadju, vsaj jaz bi. Lučka ne sveti zastonj.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Re: Renault clio 1,2 16v
Živjo!
Vem, da je minilo že kar nekaj let od kar je bil objavljen problem, ampak a je imel še kdo enake težave in je ugotovil kaj je narobe? Meni se je namreč zgodilo popolnoma enako, pa me zanima, če ima kdo podobne izkušnje in rešitev, preden peljem na računalnik. Hvala za odgovor.
Vem, da je minilo že kar nekaj let od kar je bil objavljen problem, ampak a je imel še kdo enake težave in je ugotovil kaj je narobe? Meni se je namreč zgodilo popolnoma enako, pa me zanima, če ima kdo podobne izkušnje in rešitev, preden peljem na računalnik. Hvala za odgovor.