ToomY napisal/-a:Stari Laguna da dol padeš
Res lepo porihtana v nulo... če smem kaj bi še jaz dodal bi bil zadnji original spojlerček
Woofer da kaj od sebe al bore malo ?... ker lepo izpade ker tako malo zakoti prostora
Pa še daj mi diretk povej kako se kej obnese tota Laguna II ?? ... ker če ko bom menjal sem v veliki dilemi če bi še ostal na Renoju ker bi rad kupu tako Laguno toda vsi odsvetujejo ker je baje glede mehanske kvalitete katastrofa

Če dobim kje spojler za dobro ceno, ga mogoče res vzamem.
Z wooferjem je pa tko, da ni zadost močen, da bi treslo in da bi base dejansko čutil, je pa lepa dopolnitev original sistemu, čeprav je mogoče malo prešibek. Samo od tako majhne škatle ne gre pričakovati čudežev.
Z laguno sem dosedaj naredu 26000 km in večjih težav ni bilo. Trenutno ima prevoženih 136000 km in zaenkrat s turbino še nobenih težav. Piska normalno, olja pa tudi ne pije. Drugih težav ni bilo.
Tukaj lahko vidiš porabo, od prvega dneva dalje:
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=6514
Edina stvar, ki mi je crklna, je osvetlitev displeja klime - ampak to lahko sam zrihtaš brez kakršnihkoli stroškov - navodila so na forumu.
Na koncu naj omenim še eno stvar, ki mi gre pri tem avtu resnično na živce - to so črički v armaturi. Prihajajo približno iz predela, kjer so števci - zvok je podoben nekakšnemu šelestenju. Če ima kdo kakšno rešitev glede čričkov, naj mi prosim pomaga.
Aja, čez vikend imam namen mal modificirat original radio - naročil sem element TDA 7560, o katerem je bilo govora v
tej temi .
Bom poročal, če bo kaka razlika