Clio 1.5 dci med vožnjo crkuje

Debate o vseh Renault Sport modelih (Twingo, Clio, Megane)
Odgovori
perek
Kraj: Novo mesto

Clio 1.5 dci med vožnjo crkuje

Odgovor Napisal/-a perek »

Zanima me,če je že kateremu med vožnjo crknil avto(1.5dci l.2004 60kw).Med vožnjo se mi je namreč zgodilo,da mi je avto crknil,zato sem se moral ustaviti ob cesti,nato pa sem ga normalno užgal in odpeljal naprej brez posledic.To se mi je v enem letu zgodilo že trikrat.A mogoče kdo ve zakaj?
Hvala za odgovore!
lament

Odgovor Napisal/-a lament »

Koliko km imas narejenih in kako je vzdrzevan avto (kdaj je bilo kaj menjano)?

LP
perek
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a perek »

Pobje,če se ne spoznate ali ne poznate teh zadev,rajš ne pišite neumnosti po tem forumu,ker to nobenemu ne pomaga nič.Mislim,da je bolje,če ne poznaš zadeve rajši počakaj z odgovorom,ker se že nekdo najde pa pove in razloži zadevo kot se spodobi!Upam da zastopite,kaj hočem s tem povedati.
Hvala!

Edit v rdečo pisavo - Pancho
Uporabniški avatar
oorosh
Moderator
Kraj: Akina

Re: Clio 1.5 dci med vožnjo crkuje

Odgovor Napisal/-a oorosh »

perek napisal/-a:To se mi je v enem letu zgodilo že trikrat.A mogoče kdo ve zakaj?
Hvala za odgovore!
Kdaj se ti je to dogajalo? Ko je bil avto hladen/segret? Ko je bilo zunaj vlažno/vroče? Se ti je prižgala kakšna opozorilna lučka? (poleg tistih, ki se prižgejo običajno pred vžigom avta)

Lahko, da je kaj z dovodom goriva, zapacane šobe, kakšne smeti v rezervoarju ali pač napaka na elektroniki (lahko tudi slab stik zaradi povečane vlage). Mogoče bi tester kaj pokazal.
HTWC Dual VVT-i inside

武士道
Uporabniški avatar
pluty

Odgovor Napisal/-a pluty »

Podobno stvar je imel bratranec na 1.2 16V, avto je crknil potem pa normalno vžgal. Mislim pa da je bilo nekaj z računalnikom narobe. Probaj najprej na tester.

LP
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Preveri kleme na akumulatorju da ni mogoče slab stik.
Odgovori