Optika zadnje preme
Optika zadnje preme
No skratka v ponedeljek sem šel na optiko in naletel na problem. SPrednja prema je vredu, zadnja pač ne.
Zadaj imam kar precej zaprto "špuro" Je toga prema, ne nastavlja se nič... ima kdo kakšne izkušnje z ravnanjem sornikov na kakšni ravnalni mizi ali čemu podobnem?
Je edina rešitev druga prema?
gre se za premo z diski, clio1
Zadaj imam kar precej zaprto "špuro" Je toga prema, ne nastavlja se nič... ima kdo kakšne izkušnje z ravnanjem sornikov na kakšni ravnalni mizi ali čemu podobnem?
Re: Optika zadnje preme
Mislim,da bi ti bilo najceneje zamenjati kar cel zadnji most....ker kar je enkrat zbito je težko poglihat.....pa če že ni nikoli tako kot bi moral biti....še vedno menjaš gume vsako sezono...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- Little_tortilia_boy
- Little_tortilia_boy
mloncar napisal/-a:Bolje, da ne veš kako to delajo v rallyju (vsaj pri nas)Little_tortilia_boy napisal/-a:zdej če je bla zabita, pol najbol zamenat, drgač maš pa ploščice za štelat optiko na zadni premi, tko k to delajo na rally avtomobilih...Plamen, vinta in gasa
![]()

Jaz sem kupil novi most pa ni bil 100% raven pa sem ga zrihtal z ploščićami tak da je zdaj vredu.Ziiga napisal/-a:No skratka v ponedeljek sem šel na optiko in naletel na problem. SPrednja prema je vredu, zadnja pač ne.
- Little_tortilia_boy
so to te ploščice ki jih mam jst v mislih?...kje se jih da dobit pri nas?zizek napisal/-a:Jaz sem kupil novi most pa ni bil 100% raven pa sem ga zrihtal z ploščićami tak da je zdaj vredu.

Jaz sem podlagal z fejst tanko inoks pločevino ,ki sem ga mel doma.Seveda avto sem mel na mizi za optiko in sem lepo nastavil stem ,da sem nagib v minus še malo povečal glede na tovarniško nastavitev.Little_tortilia_boy napisal/-a:so to te ploščice ki jih mam jst v mislih?...kje se jih da dobit pri nas?zizek napisal/-a:Jaz sem kupil novi most pa ni bil 100% raven pa sem ga zrihtal z ploščićami tak da je zdaj vredu.